Osomatsu-san 3. Sezon 12 Ekim'de Yayına Başlıyor
Bakalım çılgın NEET altızlar hayatlarını bu kez nasıl alt üst edecek?

Osomatsu-san (Mr. Osomatsu) serisinin devamı için sabırsızlananlar, bekleyiş sona eriyor. Serinin üçüncü sezonu 12 Ekim 2020'de yayına başlıyor. Resmi internet sitesinden, idol grubu AOP'nin seslendirdiği 'nice to NEET you!' tema şarkısı eşliğinde birde yeni fragman yayınlandı. 

Gag manga efsanesi Fujio Akatsuka'nın, 1962-1988 yılları arasında yayınladığı ve altızların 10 yaşındaki hallerini işleyen Osomatsu-kun komedi mangasının devamı niteliğinde olan Osomatsu-san, afacanlardan NEET yetişkinlere dönüşen kardeşlerin maceralarını konu alıyor. Studio Pierrot tarafından animeye uyarlanan serinin diğer sezonları, 2015 ve 2017 yıllarında yayınlanmıştı.


ÖZET

Matsuno ailesinin çoğunluğu, altı birbirinin tıpkısı kardeşten oluşuyor: bencil lider Osomatsu, delikanlı Karamatsu, mantıklı Choromatsu, alaycı Ichimatsu, hiperaktif Juushimatsu ve sevimli Todomatsu. Her biri 20 yaşın üzerinde olan kardeşler, iş bulmak yerine NEET yaşamı tercih eder. Fakat sıkıcı bir hayat yaşadıkları söylenemez, kız arkadaş ve mükemmel iş bulmaya çalışırken türlü tuhaf ve çılgın macera önlerine çıkar. Altız olmanın getirdiği çeşitli zorlukları aşmalı ve sosyal duruşlarını iyileştirmenin bir yolunu bulmalılar.



Kaynak: ANN, Crunchyroll

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları