Oshi no Ko Mangası Animeye Uyarlanıyor
Kaguya sama: Love is war ile tanınan Aka Akasa'nın diğer serisi olan Oshi No Ko'nun tanıtım görseli yayınlandı.

Yazarlığını Aka Akasaka’nın çizerliğini Mengo Yokoyari'nin yaptığı Oshi no Ko mangası Doga Kobo stüdyosu tarafından animeye uyarlanıyor. Birkaç ekip üyesi açıklandı ve bir görsel yayınlandı:

Açıklanan ekip üyeleri:

Yönetmen: Daisuke Hiramaki

Asistan yönetmen:Saori Tachibana

Senarist:Jin Tanaka

Karakter Tasarımı: Kanna Hirayama

 

Manganın hikayesi ikiz bebeklerini doğurmak için eğlence sektörüne ara veren en sevdiği idol Ai Hoshino'nun doğumunu tesadüfen ele alan bir doktor Gorō ile başlıyor. Fakat Ai doğum yapmadan önce Gorō bir cinayete kurban gider ve Ai’nin çocuklarından biri, Aquamarine Hoshino olarak yeniden doğar.

 

Akasaka ve Yokoyari, Oshi no Ko (My Stan's Kid) mangasını Shueisha's Weekly Young Jump dergisinde Nisan 2020 de yayınlamıştı. Shueisha manganın yedinci cildini geçtiğimiz Şubat ayında yayınladı ve 17 Haziran’da sekizinci cilt çıkacak.Manga, Nisan 2021 itibariyle bir milyonun üzerinde kopya sattı ve aynı zamanda bu yılki AnimeJapan'da hayranların animesini görmek istediği top 10 manga arasındaydı.

 

20 yaşında ve artık hititoloji öğrencisi değil yine de ne yaptığı ya da ne okuduğu hakkında hiçbir fikri yok. Yalan dünya ve kedilere bayılır. I'm fine diyip fine olmayan bir infp. Soru sormak isterseniz kapısı her zaman açıktır <3

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları