Osake wa Fuufu ni Natte Kara'nın Gösterim Tarihi Belli Oldu
3 Ekim'de seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Crystal na Yousuke imzalı Osake wa Fuufu ni Natte Kara mangası, Cuma günü Twitter'dan açıklanan habere göre anime uyarlamasına kavuşuyor. 3 Ekim Salı günü izleyici karşısına çıkması planlanan yapım Tokyo MX, GYAO! ve yine aynı gece Sun TV üzerinden yayınlanacak. 

"Yoidere (Çakırkeyif Dere)" komedisi olarak geçen hikayenin konusu şöyledir:

"28 yaşındaki Chisato Mizusawa, üst düzey bir halkla ilişkiler şirketinde çalışmaktadır ve yalnızca kocası Sora'nın bildiği bir sırrı vardır. İçki içmeye başladığında inanılmaz şirin bir kişiliğe bürünmektedir!"

Serinin seslendirme kadrosu şu şekilde;

Sora Mizusawa - Mitsuhiro Ichiki
Chisato Mizusawa
- Eri Kitamura
Yui Shiraishi
- Ayaka Asai
Koharu
Sakurai - Arisa Nakata

Creators in Pack'in (NTR: Netsuzou Trap, Miss Bernard said., Ojisan to Marshmallow) animasyonlarını üstleneceği Osake wa Fuufu ni Natte Kara'nın mangası ilk kez Nisan 2015'te Shogakukan'ın bedava manga sitesi Yawaraka Spirits'te yayımlanmıştı. Shogakukan altıncı sayıyı 12 Mayıs'ta piyasaya sürdü ve yedinci sayıyı da 29 Eylül'de piyasaya sürecek. 7 Ağustos itibariyle manganın basılmış toplam 300,00 kopyası bulunuyor.

Kaynak: ANN

"Ama gidiyorum çünkü bugün sahip olduğum her şeyi, elde ettiğim her şeyi, bir şekilde o zaman yaptıklarımıza borçluyum. Ne ekersen onu biçersin. Bedelini ödeme zamanı geldi. Belki bu yüzden Tanrı bizleri önce çocuk olacak şekilde tasarlamıştır, en önemli dersi öğrenene kadar defalarca düşünüp kendimizi yaralayacağımızı bildiği için. Ne alırsan bedelini ödersin, ancak bedelini ödediğin şeyin sahibisindir... Ve sonunda, sahip olduğun şeylerin acısını senden çıkarırlar." - "O", 1986

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları