Orijinalinden Daha İyi Anime Oyunları
Death Stranding veya Call of Duty gibi AAA oyunlara verecek paranız mı yok? Veya bu oyunlar bile sizleri tatmin etmiyor ve farklı bir deneyim arayışı içinde misiniz? O halde doğru içeriktesiniz.

Adı çok duyulmamış bir oyun geliştirici ekibi olan Konnichiwa Games tam da tarif ettiğimiz tarzda oyunlar yapıyor. Çok ünlü olan oyunların ‘downgraded’ ve tamamen anime karakterlerinden oluşan versiyonları kısacası. Şimdi oyunlara geçelim.

Anime Standing

İsminden de zaten Death Stranding’in çakması olduğu anlaşılsa da çakma dediğimize bakmayın epey potansiyeli olan bir oyun.

Tıpkı Death Stranding’deki gibi temelinde bir noktadan bir diğerine kargo taşıyoruz. Karakterimiz şahane çizilmiş bir anime karakteri ve ana görevlerin yanı sıra yan görevler bile mevcut. Grafikleri de Death Stranding ile yarışır seviyede doğrusu.

Anime Standing’in asıl vurucu noktası ile müzikleri diyebiliriz. Öylesine rahatlatıcı müzikler kullanılmış ki oyunu oynarken adeta hiçbir şey düşünmeden bir trans haline geçiyorsunuz ve tüm sıkıntılar birden uçup gidiyor resmen. Diyeceğimiz o ki Death Stranding’e 400TL vermektense bu oyuna 2,10TL’yi çok görmeyin! (Hele indirimde 1,50TL)

Anime Redemption

Red Dead Redemption kaldıracak sisteminiz veya alacak paranız mı yok? Hiç problem değil. Anime Redemption üstün grafikleri ve cazip fiyatıyla Red Dead Redemption’un yerini doldurmakla kalmıyor, üstüne harika derinliğe sahip bir karakterle oynama imkanı sunuyor.

Sunduğu açık dünyası ve dolu dolu etkinlikleri ile ama en önemlisi komik fiyatıyla zamanınızı muazzam şekilde değerlendireceğiniz bir oyun Anime Redemption. Çok da yüksek olmayan sistem gereksinimleri ile orta halli bir bilgisayar bile oyunu kaldırabilmekte. Gönül rahatlığıyla alıp oynayabilirsiniz.

The Last of Waifus

Post-apokaliptik ve içi zombilerle dolu bir dünyada tek başınasın. Zombilerin ise tek hedefi sen. Playstation sahibi değilseniz ve The Last of Us oynamak mı istiyorsunuz? The Last of Waifus tam da aradığınız oyun.

Sizi hem bir konsol alma derdinden kurtarıyor hem de üstüne bir oyuna 200+TL bayılmanızı engelliyor.

Korku dolu atmosferi ve size yaşatacak gerici anlar ile parasını sonuna kadar hakedecek bir oyun bu. Üstüne üstlük oyundan düşüreceğiniz kartlar ile oyuna verdiğiniz paradan daha çok kazanıyorsunuz. Bu da oyunu tam anlamıyla ücretsiz yapmakla kalmıyor üstüne oyun size para veriyor. Bundan daha iyi bir oyun varsa söyleyin lütfen.

Anime - World War II & Anime War – Modern Campaign

Call of Duty hayranıysanız ancak oynamaya gücünüz yetmiyor veya aynı tadı (belki de daha fazlasını) yaşatacak başka bir oyun arıyorsanız bu oyunlar tam size göre.

Barındırdığı aksiyon, sunduğu onlarca mekanik ile oynanışı çeşitlendiren bir yapı sunan bu iki oyun, COD serisinden çok daha fazla potansiyele sahip. Oyunlara absürt fiyatlar ödemekten sıkıldıysanız, Konnichiwa Games gibi oyuncu dostu yapımcıların oyunlarını oynamamışsınız demektir.

Dolu dolu etkinlikler ve görevler ile oyuncuya uzun saatler vaad eden bu iki oyun, stratejik TPS türünün öncüleri olma yolunda ilerliyor. Oynayın, oynattırın. 

Oyunlara erişmek isteyenler için link: https://www.enucuzoyun.com

Hem oyuncu hem animeci, 20.yy'ın son yıllarında doğmuş bir insancık. Osu! Profilim: https://osu.ppy.sh/users/2602662

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları