Orijinal Ghost In The Shell Animesini Seslendirenler Filmi de Seslendirecekler
Ghost in The Shell'in Japonya gösteriminde 1995 yapımı filmdeki seslendirme sanatçıları dublaj yapacaklar.

Orijinal Ghost in the Shell'in seslendirme sanatçıları, bu ayın sonunda vizyona girecek olan Hollywood yapımı live action'ın Japonya'daki gösteriminde yeniden boy gösterecekler. 

Akio Otsuka, 1995 yapımı anime filminde, 2004 yapımı Ghost in the Shell 2: Innocence filminde ve Stand Alone Complex anime serisinde Batou'yu seslendirmişti. Otsuka aynı zamanda, Metal Gear Snake'in Japonca sesi olmuştur.

Aynı şekilde, Koichi Yamadera Togusa'nın sesi olarak geri gelirken, Atsuko Tanaka da Scarlett Johansson'un karakterini seslendirecek. Tanaka, 1995'teki filmde, Ghost in the Shell: Stand Alone Complex'te Motoko Kusanagi'yi seslendirmişti. Johansson'un karakteri bu live action'da karşımıza "Mira" olarak çıktığından Japon hayranların algısında bir karmaşa yaşanıp yaşanmayacağı merak konusu. 

Anie filminin yönetmeni ve live action'ın danışman yönetmeni Mamoru Oshii karakterler performanslarının üzerinden uzun süre geçmiş olsa da bu ekibin dublajın hakkını vereceklerinden hiç kuşku duymuyor. 

Ghost in the Shell Japonya'da hem dublajlı hem altyazılı vizyona giriyor. Son birkaç yılda Japonlar dublajların başarısızlığından çokça şikayetçiler. Bunun nedeni role uygun seslendirme sanatçısı seçilmesinden ziyade popüler isimlere yer verilmesiydi. 

Bakalım Japon arkadaşlarımız hem filmden hem de dublaj seçeneğinden memnun olacaklar mı? 



kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları