Orijinal Anime, Hisone to Masotan'dan Yeni Çizim
Shin Godzilla'dan Shinji Higuchi, Kiznaiver'dan Hiroshi Kobayashi, anohana'dan Mari Okada; anime için BONES'ta çalışacak.

2018'de yayınlanacak orihinal TV animesi için açılan Instagram hesabında Hisone to Masotan için yeni bir çizim paylaşıldı ve animenin İngilizce adı da açıklandı: Dragon Pilot - Hisone & Masotan.

Image

Animenin reklam sloganı: "Göklerde seninle uçacağım." Anime, Japonya'nın Hava Savunma Gücü olan ejderhaları ve onların çaylak pilotlarını anlatırken zaman zaman gülmemizi, zaman zaman ağlamamızı sağlayacak. 

Dürüst ve masum Hisone Amakasu, Hava Savunma Gücü'nün Gifu üssündeki Öz Savunma Gücü'nde yer alan çaylaklardan biridir. Dürüstlüğünden dolayı sarfetmiş olduğu bazı sözler insanları kırdığından, kendisi ile mücadele halindedir ve bir gün karar verir. Hisone, Hava Savunma Gücü'ne katılarak insanlarla arasındaki belli mesafeyi koruyacağını umar. Aldığı bu karar, hayatını derinden değiştirecek bir karşılaşmaya vesile olur. Derinlerde yaşayan "OTF" ejderi, Hisone'yi pilotu olarak seçer. Hisone bir ejer pilotu olarak gökyüzüne çıktığında kaderi artık çizilmiş olur. Ejderhalar dünyanın geleceğini koruyan kilit varlıklar mıdır? 

Image




Image

Gainax kurucu ortağı ve Shin Godzilla yardımcı yönetmeni Shinji Higuchi, animeyi Warner Brothers adına denetleyecek isim olarak karşımıza çıkıyor. Hiroshi Kobayashi (Kiznaiver) animeyi BONES'ta yönetirken, Mari Okada (The Anthem of the Heart, anohana) da animenin yazarıdır. Higuchi; BONES ve Okada'nın orijinal hikayeyi birlikte yarattıklarını belirtti.

Yoshiyuki Ito (Space Dandy), animasyon için Toshinao Aoki'nin (Kimi no Koe o Todoketai) orijinal karakter tasarımlarını uyarlıyor. Shoji Kawamori (Macross) mekanik tasarımları üstleniyor. Shigeto Koyama (Star Driver) canavar konsept tasarımlarından sorumlu ve Okama da konsept tasarımdan. Taisei Iwasaki (Blood Blockade Battlefront) müzikleri besteliyor. Yūji Kaneko, Akihiro Hirasawa ile sanat kısmını yönetecek. Yuko Kobari renk tasarımından sorumlu. Kota Sasaki, fotoğraf yönetmeni ve Yōta Andō 3D CG yönetmeni.  Hiroshi Okuda kurguyu üstlenirken, Haru Yamada sesleri yönetecek ve Toru Noguchi de ses efektlerinden sorumlu olacak. 



kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları