One Punch Man'in Çizeri Yuusuke Murata Back to the Future Mangasını Çıkarıyor
1985 yılındaki filmin yazarı Bob Gale internet serisini düzenliyor.

Manga sanatçısı Yuusuke Murata (One-Punch Man, Eyeshield 21) Perşembe günü Tokyo'da Ready Player One adlı filminde "kutlama etkinliği" nde 1985 Amerikan bilim kurgu filmi Back to The Future'a dayanan bir manga serisi BTTF'yi başlatacağını duyurdu. Filmin senaristi Bob Gale manganın senaryosunu düzenleyenlerden biri ve mangada işlenecek konuların filmde işlenmediğini açıkladı.

Manga daha sonra belirtilecek bir tarihte Kono Manga ga Sugoi! internet sitesinde serileştirilecek. Ancak, Murata serinin ilk cildini 20 Nisan'da yayımlayacağını açıkladı. Murata hala manga üzerinde çalışmalarını sürdürüyor fakat Kono Manga ga Sugoi! sitesi ilk bölümden bir sayfayı yayınladı:

                    Image

Murata, aktör Michael J. Fox'un ana oyuncu Marty McFly'yi çizmek için "Gerçekleştirmesi zor bir istek"  olduğunu söyledi ancak elinden gelenin en iyisini yapacağına yemin etti.

Robert Zemeckis, 1985 yılında Hill Valley, California'da yaşayan bir lise öğrencisi olan Marty McFly'ın başından geçenleri anlatan filmi yönetti. Marty ve bir bilim insanı danışmanı olan Emmet Brown'la yolları bir deney sırasında kesişti ve bu deney sonucunda 30 yıl öncesine yani 1955 yılına kadar geri gittiler. Gelecekteki babasını ve annesini gördükten sonra geçmişindeki olayları yoluna koyup tekrar kendi zamanına dönmesi gerekmektedir.

Viz Media, Murata ve Riichirou Inagaki'nin yaratmış olduğu Eyeshield 21 mangasının 37 cildini Kuzey Amerika'da yayınladı. Manga, 2005-2008 yıllarında 145 bölümlük bir televizyon anime serisine esin kaynağı olmuş ve Sentai Filmworks ise seriyi 2010-2011 yılları arasında ev video sistemi için yayınladı. Crunchyroll ise seriyi internet üzerinden yayınlıyor.

Eyeshield 21'in ardından Murata ve internet manga yaratıcısı olan ONE, One-Punch Man Manga serisini Shueisha'nın ücretsiz "Tonari no Young Jump" internet sitesinde 2012 yılında yayınladı. Serinin remake versiyonu ONE'ın internet sitesinde yayınladığı manganın remake versiyonudur ve her ikiside aynı ismi taşımaktadır.Viz Media, dizinin dijital olarak Weekly Shonen Jump manga sitesinde yayınlandı ve seriyi bastırıyor.


Kaynak:ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları