One-Punch Man Hollywood Yapımı Live-Action Film Oluyor
One-Punch Man, Venom'un senaristleri Scott Rosenberg ve Jeff Pinkner tarafından Sony Pictures bünyesinde beyaz perdeye uyarlanıyor.

Variety dergisinin web sitesinden duyurulan habere göre, ONE ve Yūsuke Murata'nın One-Punch Man mangası, Venom'un senaristleri Scott Rosenberg ve Jeff Pinkner (Venom, Jumanji: Welcome to the Jungle) tarafından Sony Pictures bünyesinde beyaz perdeye uyarlanıyor. Filmin prodüktörlüğünü ise  Arad Productions'ın kurucuları, Avi Arad (Spider-Man: Into the Spider-Verse) ve Ari Arad (Ghost Rider: Spirit of Vengeance) üstleniyor.


ONE'ın (Mob Psycho 100), komedi, aksiyon ve süper kahramanlık türlerindeki mangası, bir webcomic olarak Temmuz 2009'da çıkış yapmıştı. Haziran 2012'de ise ONE ve Yusuke Murata (Eyeshield 21), Tonari no Young Jump web sitesinde yeniden yayına başlamıştı. New York Times'ın en çok satanlar listesinde kendine yer bulan ve kültürel bir fenomene dönüşen One-Punch Man'in, dünya çapında 30 milyonun üzerinde satışı bulunuyor. 

Prestijli Eisner Ödülleri ve Harvey Ödülleri'nde aday gösterilen One-Punch Man, 2015 ve 2019 yıllarında iki sezon olarak animeye uyarlanmış ve ilk sezonunda Madhouse, ikinci sezonunda ise J.C. Staff yapımcılığını üstlenmişti.


One Punch Man'in konusu ise şöyle: Sıradan bir adam olan Saitama, üç yıl boyunca yaptığı titiz antrenmanlar sonucunda, önüne çıkan tüm kötüleri tek bir yumrukla indirebilecek inanılmaz bir güç kazanmıştır. Süper güçlerle dolu bu dünyada Saitama, tüm rakiplerini tek yumrukla yendiğinden son derece sıkılmıştır ve hayatına anlam katacak bir rakip aramaktadır. Süper kahraman olma sürecinde yeni maceralara atılırken, süper güçlü bıkkın hayatından kurtulabilecek midir?

Kaynak:  ANN, VARIETY

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları