ONE PİECE WANO ARC 2019 YILINDA !
One Piece serisinin yazarı Eiichiro Oda, yayınlanan Super Kabuki 2 ONE PIECE Grand Live kitabında Wano arca 2 sene içerisinde girileceğini yazdı.

One Piece Anime & Manga

One Piece mangasını okuyanlar konu hakkında bilgi sahibidir ama ben tekrardan eklemek istedim.  Animesi fazlasıyla yavaş gitmek ile beraber, normal olarak mangaya yetişmemek için uzatılıyor. Bunun dışında şuanda mangada Tüm Kek Adasında bulunan Luffy ve tayfası, Big Mom Korsanlarına karşı savaş veriyorlar. Oda'nın eski açıklamaları ve onaylamalarına göre, bu arc sonrası Krallar Konseyi ardından Wano arcı gelecek.  Aynı zamanda Wano'da bulunan hikayelerde Portgas D.Ace hakkında daha fazla bilgi edineceğiz. Editörlerin açıklamasına göre 2017 yılında yapılan duyurudan sonra kesin onay bizzat Oda-sensei tarafından geldi. Krallar konseyi gibi bir arc 1 seneden fazla uzunlukta olabilir! One Piece serisinin bu kadar uzatılmasında çoğu okuyucu şikayet etselerde, Luffy vs Katakuri savaşı akıllarda fazla soru işareti bıraktırıyor.

Eğer mangayı okuyorsanız Luffy, Katakuri savaşı hakkında ne düşünüyorsunuz? Savaş sizce nasıl sonlanır?

Luffy, Katakuri Savaşı Nasıl Sonlanır ?

Luffy, Katakuri Savaşı Nasıl Sonlanır ?
Türkiye Youtube platformunda, Japon Mangaları, Animeleri, Shounen seriler özellikle One Piece, Dragon Ball Super, Gintama, Naruto üzerine paylaşımlar yapan ve Türkiye'de bu kültürü yayıp bir tayfa oluşturan Fantastik Ceo. Youtube.com/fantastikceo

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları