One Piece Şafak Projesinin Gizemi Ortaya Çıktı: One Piece: World Seeker 2018'de
Seriye farklı bir oyun geliyor gibi görünüyor.

Shueisha'nın Weekly Shonen Jump dergisinin 2018 birleştirilmiş ikinci ve üçüncü sayıları bu pazartesi günü daha önce çıkacağı açıklanan One Piece "Kod Adı:Şafak" video oyunun resmi adını duyurdu: One Piece: World Seeker.

"Dramasız aksiyon macerası" modelindeki oyun için PlayStation 4'te 2018 yılı gösteriliyor. Oyun oyunculara serbestçe One Piece dünyası üzerinde keşif yapıp maceralara atılmayı mümkün kılıyor. Haberdeki ekran görüntülerinde Luffy oynanabilir bir karakter olarak gösterildi.

   Weekly Shonen Jump'ın önceki sayısında oyunun trajik bir olayın gizemini de açığa kavuşturacağını yazmıştı. Dergi ayrıca alevler içindeki bir şehrin önünde gölgesi beliren karanlık bir adamın görselini okurlarıyla paylaşmıştı. Şehrin kutsal topraklar Mariejois olduğu tanımlanmış ve şiddetli görüntünün ön planındaki kişinin kim olduğu aşırı merak edilmişti. Görsel ayrıca dünyanın gücünü sarsacak bir kazadan bahsediyordu. One Piece'te Mariejois dünya hükümetinin başkenti ve kutsal ejderlerin yaşadığı yerdir.

Image

kaynak: www.animenewsnetwork.cc

2011-2017 GAÜN Elektrik-Elektronik Müh.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları