One Piece, Prison Break Yapımcısı Tarafından Live-Action’a Uyarlanıyor!
Popüler Japon mangası ve animesi One Piece, live-action versiyonunu alıyor. Ayrıca kendisi bir Japon TV uyarlaması olmayacak, aksine yabancı bir uyarlama olacak.

Hollywood,  Japonya'nın en popüler manga ve anime serilerinden bazılarını ele almaya başlarken, Batılı izleyicilere getireceği bir sonraki proje için hazırlanıyor; Eiichiro Oda'dan One Piece.

Image

Haftalık Shonen Jump genel yayın yönetmeni Hiroyuki Nakano, live-action duyurusunu dün popüler serilerin 20. yıl dönümü kutlamasında yaptı. Nakano,  Japan Times'a göre Marty Adelstein tarafından denetlenen Tomorrow ITV Stüdyolarının projeyi üstleneceğini doğruladı. Öncesinde Adelstein Prison Break'in yapımcılığını üstlenmişti. Ayrıca Oda, adaptasyon üstünde kendisinin de çalışdığını belirtti. 

Image

(Duyuru sırasında çekilen bir fotoğraf)

Adelstein'dan bir notta, üretici adaptasyonun şimdiye kadar yapılmış en pahalı live-action TV serilerinden biri olabileceğini iddia etti. Adelstein'nın projeyi henüz bir stüdyoya satmadığı düşüncesiyle birlikte (bilinen kadarıyla) Sense8'den (bir bölüm için yaklaşık 9 milyon dolar) veya Game of Thrones'dan (bir bölüm için yaklaşık 6-10 milyon dolar) daha fazla maliyete sahip olabileceğini düşünüyor.

Image

Image

Japan Times'a göre Oda, yazılı bir açıklamada, seriye ilişkin olarak tek şartının seriye 20 yıldır destek veren fanların asla hayal kırıklığına uğramaması olduğunu açıkladı. Şu anda serinin yayına ne zaman gireciği veya kaç bölüm olacağı hakkında ayrıntılı bir bilgi yok. Ayrıca Adelstein'ın Tomorrow ITV Stüdyoları, live-action Cowboy Bebop serisinde de çalışıyor. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları