Omoi, Omoware, Furi, Furare Mangası Anime ve Live-Action Filmine Uyarlanacak
Romantik shoujo mangası anime uyarlaması 2020 için planlanıyor.

Shueisha salı günü Io Sakisaka'nın Omoi, Omoware, Furi, Furare mangasının hem anime hem de live-action filmi olarak hayranlarla buluşacağını duyurdu. Anime filminin yapımcısı A-1 Pictures (The IDOLM@STER, Kaguya-sama: Love is War, Sword Art Online) ise filmin Mayıs 2020 için planlandığını belirtti. 2020 Ağustos'da vizyona girmesi bekenen live-action filmi ise, Sakisaka'nın Ao Haru Ride mangasının live-action uyarlamasının yönetmeni, Takahiro Miki tarafından yönetilecek.

Live-action filminin oyuncuları

  • Eiji Akaso (Kazuomi)
  • Minami Hamabe (Akari)
  • Riko Fukumoto (Yuna)
  •  Takumi Kitamura (Rio)

Shueisha'nın Bessatsu Margaret dergisi manganın 13 Mayıs'ta büyük bir haber duyuracağını belirtmişti. Manga aynı gün dergide sona erecek.

Manganın konusu:

Aşk üzerine kurdukları idealleri birbirinin tam tersi olan iki genç kızın hikayesine odaklanacak olan Omoi, Omoware, Furi, Furare’de, rüya gibi bir aşkın hayalini kuran Yuna ve aşk konusundaki seçimlerinde oldukça gerçekçi bir yaklaşım izleyen Akari’ye aşkın ne olduğu konusunda pek bir fikri olmayan Kazuomi ve ondan hoşlandığını itiraf eden kişi güzel olduğu sürece kimseyi reddetmeyen Rio isimli iki erkek karakter eşlik edecek.

Sakisaka mangaya Haziran 2015'de başladı. Shueisha serinin 11. cildini 25 Şubat'ta basmıştı ve 12., son, cildi ise önümüzdeki Haziran ayında basılacak. Serinin 4.5 milyondan fazla kopyası satıldı(dijital satışlar dahil.)


Resmi Websitesi

Kaynak: AnimeNewsNetwork

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları