Octopath Traveler Oyununun Ekibi: Lütfen Bir Süre Bekleyin
Octopath Traveler Oyununun Ekibi: Yeni Konsol Oyunu için 'Lütfen Bir Süre Bekleyin' dedi.

Square Enix'in Octopath Traveler oyunun'un resmi Twitter hesabı, Cuma günü serideki yeni bir konsol oyunu işaret etti ve "Yeni bir konsol oyununu bekleyen herkese, özür diliyoruz, ancak üretim biraz zaman alacak daha uzun, bu arada, akıllı telefon oyunundan hoşlanırsanız mutlu oluruz! " dedi.

Square Enix, Cuma günü Octopath Traveler Tairiku no Hasha adlı Octopath Traveler oyun serisinde yeni bir akıllı telefon RPG oyunu ürettiğini duyurdu (Octopath Traveler: Ruler of the Continent) .Oyun, orijinal oyunla aynı Orsterra kıtasında geçecek, fakat hikayenin başlamasından birkaç yıl öncesinde geçecek. Square Enix bu yıl oyunu çıkaracak ve oyun ücretsiz olarak oynayabilecek oyun eşyaları için isteğe bağlı oyun içi satın alımlar gerçekleştirilecek umarım oyun pay to win olmaz arkadaşlar.

Orijinal oyun gibi, yeni akıllı telefon oyunu da 3B ortamla birleştirilmiş piksel sanata sahip olacak ve oyuncular sekiz karaktere kadar partiler oluşturabilecek ve bunları menü odaklı bir savaş sistemi üzerinden kontrol edebilecekler. Oyuncular ayrıca sahada iken köylüler ve diğer karakterlerle sohbet edebilecekler.

İlk oyun Nintendo Switch için Temmuz 2018'de dünya çapında yayınlandı.

Kaynak:ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları