number24 Animesinin 11. Ve 12. Bölümleri Nisan'a Ertelendi
Ekip, COVID-19'un serinin yapımı üzerindeki etkilerden bahsetti.

Image

MOVIC'in number24 orijinal ragbi TV animesinin resmi web sitesi Çarşamba günü, yeni koronavirüs hastalığının (COVID-19) serinin yapımı üzerindeki etkileri nedeniyle 11 ve 12. bölümlerinin gecikeceğini duyurdu. Aslında 18 Mart'ta çıkması planlanan 11. bölüm, 8 Nisan günü Tokyo MX'de başlayacak. 25 Mart'ta başlaması planlanan 12. bölüm ise, 15 Nisan günü başlayacak. 

Animenin 7-10. bölümleri, 11. bölüm çıkana kadarki yaranan boşlukta yayımlanacaklar.

Anime, 8 Ocak'ta prömiyer yaptı ve 12 bölümden oluşacak. Funimation, seriyi İngilizce altyazılı olarak yayımlıyor.

Üniversite ragbi hikayesi, üniversiteye kayıt olurken ragbi takımında bir as olmayı bekleyen Natsusa Yuzuki'ye odaklanıyor. Fakat bazı olaylar nedeniyle ragbi oynayamıyor. Ibuki Ueoka ragbiyi bırakan daha eski bir öğrencidir. Yasunari Tsuru, Natsusa'yı can sıkıcı bulan genç bir öğrencidir. Yū Mashiro, Natsusa'ya hayran olan ve onun yolundan giden daha genç bir öğrencidir. Seiichirō Shingyō, Natsusa'nın çocukluk arkadaşıdır. Birlikte Kansai ragbi liginde yarışıyorlar.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları