Norn9 LOFN Switch Oyununun Trailer Videosu Yayınlandı
Set, Norn9: Var Commons, Norn9: Last Era görsel romanlarını da içeriyor.

Idea Factory pazar günü Norn9 LOFN görsel roman koleksiyonu için 3 trailer yayınladı. Şirketin yeni oyun koleksiyonu Norn9: Var Commons ve Norn9:Last Era’yı içerip, Nintendo Switch için 27 Eylül 2018’de yayınlanacak.

NORN LONF Promosyon Trailerı

Norn9: Var Commons Açılış Videosu

Norn9: Last Era Açılış Videosu

Norn9 LOFN’un sınırlı sayıda üretilecek olan özel versiyonu, yapışkan notluk ve karakter kartları hediyeleri ile gelecek.

Otomate ve Idea Factory orijinal Norn9: Norn +Nornette oyunlarını PSP için 2013’de yayınladı. Oyun 2014’ün aralık ayında PSP Vita için Norn9 Var Commons adı altında ve geçtiğimiz aralık ise IOS ve Android için yayınlandı. Norn9 Norn + Nonette Last Era oyunu Nisan 2015’te PS Vita için yayınlandı.

Orijinal oyunda oyuncu, her birinin üçer romantik karakter seçeneğiyle, 3 kız karakter arasından ana karakteri seçme olasılığı mevcut. Oyun Sorata Suzuhara adlı bir oğlanın, belirli bir şarkı yüzünden, farklı bir zaman ve yere yollanmasıyla başlıyor. Soarata bilincini geri kazandığında kendini tanımadığı, sepya tonlarında, eskibir kasabada bulur. Gördükleri, ders kitaplarındaki,  Meiji ve Taishō-dönemi resimleriyle aynıdır. Sorata bu dünyada 3 kız ve 9 erkek ile karşılaşır ve onlarla Norn hava gemisinde onlarla yolculuğa çıkar.

12 bölümden oluşan Norn9:Norn + Nonette televizyon animesi 2016’da yayınlandı.


Kaynak: Animenewsnetwork

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları