Non Non Biyori Anime Filminden İlk Tanıtıcı Video Yayınlandı
nano.RIPE açılış şarkısını seslendirmek için yeniden projede yer alırken, 4 ana seslendirmen kapanış şarkısında kendi karakterlerini performe edecekler.

Non Non Biyori Vacation (filmin adı) ekibi, Atto's Non Non Biyori mangasından uyarlanacak bir filmin yolda olduğunu AniemJapan 2018 etkinliğinde duyurdular. Film, Japonya'da 27 sinema salonunda 25 Ağustos tarihinde vizyona girecek. AnimeJapan'da yapılan sunumda ayrıca filmin ilk tanıtıcı videosuna da yer verildi. 

nano.RIPE, TV animesi ve OAV'den sonra filmin açılış müziği için de yeniden ekipte yer alıyor. Kotori Koiwai, Rie Murakawa, Ayane Sakura ve Kana Asumi; ZAQ'nun bestelediği kapanış şarkısında kendi karakterlerini performe edecekler. Sunuma dört ana karakteri canlandıran Koiwai, Murakawa, Sakura ve Asumi de katıldı. 

Film, Atto'nun orijinal mangasındaki "Okinawa Trip Arc"ın hikayesini konu alacak. 

Image

Kotori Koiwai, Renge Miyauchi
Rie Murakawa, Hotaru Ichijō
Ayane Sakura, Natsumi Koshigaya
Kana Asumi, Komari Koshigaya
Kaori Nazuka, Kazuho Miyauchi
Rina Satou, Kaede Kagayama
Misato Fukuen, Hikage Miyauchi
Ryoko Shintani, Konomi Fujimiya rolünde olacak.

Gözleriniz Suguru'yu kimin seslendireceğini aradıysa animeyi bir daha izlemenizi öneririz. 

Yönetmen: Shinya Kawatsura
Seri Düzenleme: Reiko Yoshida
Karakter Tasarımı: Mai Otsuka
Arka Plan Tasarımı: KUSANAGI
Ses Yönetmeni: Toshiki Kameyama (grooove)
Müzik: Hiromi Mizutani (Team-MAX)
Müzik Prodüksiyon: Lantis Animation
Prodüksiyon: SILVER LINK

Manga, en yakın kitapçının bisikletle 20 dakika mesafede bulunduğu kırsal kesimde geçer. "Ju_p" dergisi bile Çarşamba günü yerine Pazartesi ancak dağıtıma çıkar, video kiralama mağazası ilse 10 istasyon uzaklıktadır. Hayatın hızlı aktığı Tokyo'dan gelen Hotaru Ichijō, bu kırsal kesimdeki yavaşlığı ve farklı sınıflarda olsalar da aynı derslikte olduğu arkadaşları Natsumi, Komari, Renge ve Komari'nin büyük kardeşi Suguru'yu sevebilecek midir? 

Manga, iki sezonluk bir TV animesine ilham verdi. Serinin ilk iki sezonunu Shinya Kawatsura yönetti ve anime SILVER LINK (WATAMOTE, Baka and Test - Summon the Beasts) stüdyodan 2013'te çıktı, ikinci sezon da 2015'te yayınlandı. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları