Nobunaga no Shinobi Animesinin 3. Sezonu 6 Nisan'da Başlıyor
Ek oyuncu ve videosu açıklanan seri, yine çok eğlenceli görünüyor.

Naoki Shigeno'nun dört panellik mangasından uyarlanan Nobunaga no Shinobi (Ninja Girl & Samurai Master) animesinin 3. sezonu için ana görsel, ek oyuncular, tema şarkısı ve yayın tarihiyle ilgili bilgiler açıklandı. TMS Entertainment'ın yayınladığı videoda sezonun adının Nobunaga no Shinobi: Anegawa Ishiyama-hen olarak belirlendiği görülüyor.

Image

Seri, 10 Nisan'da her Cuma gecesi saat 01.35'te BS Fuji TV'de yayınlanacak. 

Rikiya Koyama, oyuncu kadrosuna Honda Tadakatsu'yu canlandırmak için katıldı. 

Image

Renka, tema şarkısı olan "Kingyo Namida" isimli şarkıyı seslendirmek için kadrodaki görevine döndü. Animenin ilk sezonu Ekim 2016, ikinci sezonu Nisan 2017'de yayınlandı.

Gag manganın anlatığı hikaye şudur:

Yıl 1555, Savaşan Devletler döneminin ortası ve genç bir çocuk yüreğinde kocaman bir hayali yaşatır. Bu genç adam, başıboş ve şapşal bir adam olan Oda Nobunaga’nından başkası değildir. Chidori, Nobunaga’nın ninja öğrencisi olacağına dair yemin eder. Nobunaga'nın ise büyük bir amacı var: Japonya'yı askeri güçle birleştirmek! 



kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları