Noblesse Animesi İçin 5 Dakikalık Bir Ön İzleme Yayınlandı
Crunchyroll, Jeho Son ve Kwangsu Lee'nin Noblesse adlı manhwasının anime uyarlaması için Pazar günü beş dakikalık bir ön izleme yayınladı.

Crunchyroll, animeyi 6 Ekim saat 9: 00'da EDT üzerinden yayınlayacak ve yayın Kuzey Amerika, Orta Amerika, Güney Amerika, Avrupa, Afrika, Okyanusya, Orta Doğu ve BDT'de de mevcut olacaktır.

Oyuncular:

  • Tarusuke Shingaki - Cadis Etrama di Raizel
  • Daisuke Hirakawa - Frankenstein
  • Kosuke Onishi - M-21
  • Ryōta Iwasaki - Yusuke Tashiro
  • Yōhei Hamada - Manabu Kase


Yasutaka Yamamoto (Hinomaru Sumo, Squid Girl 2. Sezon) animeyi Crunchyroll ve WEBTOON üzerinden ortak yapım olarak yönetmektedir. Sayaka Harada (STARMYU, Code:Realize -Guardian of Rebirth-) senaryoları yazmaktadır. Akiharu Ishii (The Prince of Tennis II, Blood+) karakterleri tasarlamakta ve baş animasyon denetiminden sorumludur.

Kim Jae-joong animenin tema şarkısı "BREAKING DAWN"ı ve OH MY GIRL adlı k-pop grubu ED tema şakısı "Etoile"yi seslendirecektir.

Crunchyroll animeyi şu şekilde özetlemektedir:

Raizel, 820 yıllık uykusundan uyanır.

Kendisi saf kan bir Asil ve diğer tüm Asillerin koruyucusu olan özel Noblesse unvanına sahiptir. Raizel'i koruyabilmek için Sadık hizmetkarı Frankenstein onu, Raizel'in sınıf arkadaşları aracılığıyla insan dünyasının basit ve günlük rutinlerini öğrenebileceği Ye Ran Lisesi'ne kaydettirir.

Bununla birlikte, dünyayı ele geçirmeyi planlayan gizli bir topluluk olan Union, değiştirilmiş insanları göndermesi ve yavaş yavaş hayatına tecavüz etmeye başlamasıyla beraber Raizel etrafındakileri koruyabilmek adına büyük gücünü kullanmak zorunda kalır...

820 yıllık entrikanın ardından, uykusunun ardındaki sırlar nihayet ortaya çıkar!

WEBTOONS, Temmuz 2014'te manhwayı İngilizce olarak yayınlamaya başladı ve Ocak 2019'da son bölümünü yayınladı. WEBTOONS ayrıca 2016'da Noblesse: Rai's Adventure adlı bir spinoff yayınladı. Crunchyroll daha öncesinde Jeho Son ve Kwangsu Lee'nin "başka bir hikaye ve bir ilave " hazırladıklarını duyurdu.

Production I.G daha öncesinde 2016 yılında Noblesse: Awakening adlı manhwaya dayanan 30 dakikalık bir animenin üretimini yapmıştır. Crunchyroll animeyi yayınlamaktadır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları