No Guns Life Animesinin 2. Yarısı Nisan'da Prömiyer Yapacak
Twitter hesabından bir görsel paylaşıldı.

Image

Tasuku Karasuma'nın No Guns Life mangasının TV animesi için resmi Twitter hesabı, Cuma günü, yeni bir görsel yayımladı ve görselde animenin 2. yarısının Nisan'da prömiyer yapacağını gösteren bir yazı bulunuyor. 

Animenin ilk yarısı 10 Ekim'de prömiyer yapmıştı. Funimation, seriyi yayımlıyordu.

Naoyuki Itou (Overlord, Kanon, Kimi no Koe o Todoketai) animeyi Madhouse'da (Boogiepop and Others, Overlord) yönetiyor. Yukie Sugawara (Overlord, Kino's Journey - The Beautiful World, Hina Logic - from Luck & Logic) senaryoları denetliyor ve Masanori Shino (Black Lagoon, Digimon Adventure üçlemesi, Gungrave) karakterleri tasarlıyor. Kenji Kawai (Patlabor, Shell in Ghost, Mobile Suit Gundam 00) animenin müziklerini besteliyor. Kenichi Asai açılış tema şarkısı "Motor City" ve rock grubu DATS, animenin kapanış tema şarkısı "Game Over"i performe ediyor.

Viz Media mangayı lisansladı ve bu sonbaharda yayınlamaya başlayacak. Şirket, hikayeyi şöyle anlatıyor:

Önceki yaşamını hatırlamayan ve başını dev bir silahla değiştiren Juzo Inui, şimdi şehrin karanlık sokaklarında bir Resolver olarak hayatına devam ediyor.

Karasuma, Ağustos 2014'te Shueisha's Ultra Jump dergisinde mangayı piyasaya sürdü.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları