No Game No Life Zero Filmi İçin Tarih Açıklandı
Filmin açılış tarihi verilirken AnimeJapan 2017 organizasyonu için ise bir etkinlik planlandı

Yayımcı Kadokawa No Game, No Life Zero anime filmi için Rinkai ulaşım hattının Tokyo Kokusai Tenjijō istasyonunda bu haftanın AnimeJapan 2017 etkinliğinden önce bir reklam yayınladı. Reklam filmin açılış tarihini 15 Temmuz olarak gösteriyor ve bu pazar AnimeJapan2017 etkinliğinde bir sahne etkinliğine sahip olacak.

Filmin oyuncu kadrosu aşağıdaki isimleri içeriyor:

Atsuko Ishizuka Madhouse'tan filmi yönetmek için televizyon anime serisinden geri dönüyor. Jukki Hanada da derleme ve yapı ile ilgileniyor, ve Satoshi Tasaki de karakterlerin tasarım işini üstlendi. Super Sweep (Shinji HosoeAyako SasōTakahiro Eguchi, and Fumihisa Tanaka) Kadokawa'da müzik için bulunuyor.

Yuu Kamiya'nın No Game, No Life hafif roman serisi zaten 2014 yılında gösterime giren TV animesine  ilham kaynağı olmuştuCrunchyroll animeyi yayınlandığı günden itibaren yayın akışına koydu ve Sentai Filmworks Kuzey Amerika'da animeyi kişisel amaçlı ev gösterimi(bkz. home video) için piyasaya sürmüştü.

Hikayemiz Sora ve Shiro adında harika NEET (Not in Education, Employment, or Training) oyuncuları olarak internette saygınlık kazanmış bir erkek kardeş ve kız kardeşin etrafında dönmekte.Bu ikili hatta gerçek dünyayı bile başka bir saçma oyun olarak görmektedirler.Bir gün kendini tanrı olarak kabul eden bir çocuk tarafından alternatif bir dünyaya çağrılırlar. Orada "tanrı" savaşı yasaklamış ve bunu uluslararası sınırların bile oyunlara göre karar verildiği bütün dünyaya beyan etmiştir. İnsanlık ise diğer ırklar tarafından tek bir şehirde yaşamak üzere itelenmiştir. Sora ve Shiro bu alternatif dünyada insanlığın kurtarıcısı olabilecekler midir ? "Hadi oynayalım bakalım".

Image

Kaynak www.animenewsnetwork.com

2011-2017 GAÜN Elektrik-Elektronik Müh.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları