Nisekoi Manga Yeni Bir Spinoff ile Geliyor
Spinoff manga, 21 Aralık'ta Japonya'da gösterime girecek live-action'ın lansmanı için hazırlanıyor.

Shueisha'nın Weekly Shonen Jump dergisinin ikinci 2019 sayısında, Naoshi Komi'nin 17 Aralık'ta derginin bir sonraki sayısı için Nisekoi - False Love mangasına bir spinoff bölümü çizeceği açıklandı. Bu spinoff 23 sayfadan oluşacak.  

Spinoff manga, 21 Aralık'ta Japonya'da gösterime girecek live-action'ın lansmanı için hazırlanıyor. Spinoff hikaye, okuldan eve dönen Raku'nun "belirli bir filme" alacağı bileti konu edinir. 

Weekly Shonen Jump'ın bu spinoff'un yayınlandığı sayısında aynı zamanda bir poster ile Chitoge, Kosaki ve Marika gibi live-action karakterleri için altı sayfalık "gravür" çekimleri yer alacak. Ayrıca bu sayıda, Raku ve Chitoge rolünü oynayan Kento Nakajima ve Ayami Nakajō arasında özel bir diyalog da yer alacak. 

Image

kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları