Nil Admirari no Tenbin: Teito Genwaku Kitan Oyunu, Anime Oluyor
Yuuki Kaji, Nobuhiko Okamoto, Ryota Ohsaka ve daha fazla isim, Otomate'nin orijinal oyunundan Nil Admirari no Tenbin animesine transfer oldu.

Nil Admirari no Tenbin (Libra of Nil Admirari) resmi web sitesinde, Idea Factory ve Otomate'nin Nil Admirari no Tenbin: Teito Genwaku Kitan romantik oyununun anime kadrosunu, oyuncu ekibini ve 2018 prömiyerini duyuran bir video yayınladı. 

Oyundan animeye dahil olan oyuncu kadrosu şu şekilde:

  • Yuuki Kaji, Hayato Ozaki rolünde,
  • Nobuhiko Okamoto, Akira Kōgami rolünde,
  • Ryota Ohsaka, Hisui Hoshikawa rolünde,
  • Ryohei Kimura, Shōgo Ukai rolünde,
  • Kenichi Suzumura, Shizuru Migiwa rolünde,
  • Takahiro Sakurai, Rui Sagisawa rolünde.

                        Image

Masahiro Takata  (Super Seisyun Brothers yönetmend, Kenka Banchō Otome: Girl Beats Boys bölüm yönetmeni) animeyi studio Zero-G'de yönetecek. Tomoko Konparu (Uta no Prince-sama - Maji Love 1000% dördüncü sezon, Kimi ni Todoke - From Me to You tüm sezonlar) bölüm senaryolarını yazarken, Yukie Sako (Pretty Guardian Sailor Moon Crystal ilk iki sezon) karakter tasarımlarından sorumlu olacak. Tomoki Hasegawa (NANA, Sayonara, Zetsubou-Sensei) Pony Canyon adına müzikleri besteleyecek. 

                                      Image

Oyunun hikayesi 20. yüzyılın başında Taisho Dönemi'nde geçiyor. Ailesinin eski ihtişamını korumak isteyen genç kız adını sanını bilmediği zengin bir adamla evlenmeye karar verir.  Ancak o bunu yapmadan önce küçük erkek kardeşi elinde eski bir defterle, gizemli bir ateşin içine atlayarak intinar eder. Sonra İmparatorluk Kütüphanesi Bilgi Varlıkları Yönetimi Bürosu -"Fukurō" olarak da bilinir- kafası karışmış kızın önüne çıkar. Fukuro'ya göre, Maremono adlı kitaplar okuyan kişiler üzerinde büyük bir etki yaratırlar. 

Dahası, kız kardeşinin başına gelen olaydan sonra 'aura' görme yeteneğini de kazanır. Hayatının tüm bu karmasaşına ve kafa karışıklığına rağmen kız 'kuş kafesi'ni terk etme kararı alır. 

Otomate, orijinal oyunu Nisan 2016'da piyasaya sürdü. Otomate, 21 Eylül'de çıkacak Nil Admirari Tenbin: Kuroyuri Enyōtan başlıklı bir film de planlıyor. Satoi illüstratör ve Yuma Katagiri senaryo yazarı olarak kadroda yer alıyor. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları