Nijiiro Days (Rainbow Days): Anime Tanıtımı
Anime Tanıtımı:

Nijiiro Days (Rainbow Days)

Konusu: Natsuki, Tomoya, Keiichi ve Tsuyoshi adlı dört ana karakterin yaşamlarını anlatıyor. Eğitimlerini sürdürerek ve romantizm hakkında tartışıp eğlenmeye çalışarak günlerini geçirirler. Ana karakterlerden biri olan Natsuki okulda Anna adlı bir kıza vurulur ve diğerleri de onların ilişkisine sıkça müdahil olurlar. 

 Anime hakkında olumlu görüşlerim var lakin, gideri olup olmadığına tatmin olamadım. Muhtemel herkesin seveceği türden, komedi içeren bir anime çünkü beni güldüren sahneler çoğu kez oldu. Natsuki karakterinin tatlı olduğunu düşünüyorum. Tsuyoshi Naoe (Tsuyopon) ise her daim zeki, ciddi ve tam bir otaku. Tomoya Matsunaga bir çok kızı idare edebilen, fakat hiç biri ile ciddi takılmayan cool bir tip.

Natsuki Hashiba;

İlgili resim

Lakabı ana kahramanı Natcchan, iflah olmaz bir romantik ama bir türlü istediği aşkı bulamamış. Noel günü, kız arkadaşı tarafından terk edildi. Sokakta yalnız ağlarken, o bir mendil dağıta kız görür. Buna karşılık, o ona onun kız arkadaşı için olmak ve hemen ona aşık bir eşarp verdi. ız başka bir sınıftan, Anna onun Okul biri olduğu ortaya çıktı. 

Katakura Keiichi;

 İlgili resim

Tam da bir liderde bulunması gereken bir özellik. İyi bir lider olsa da o da bir öğrenci.Katakura Keiichi, her zaman gülümser ancak aslında son derece sadist biri. Yanında hep kırbaç taşıyor. Aslında sürekli bilerini kışkırtır. Her spor konusunda çok iyi ve basketbol oynamayı sever. Basketbol takımına yardım etme eğilimindedir, ağabeyisi Yuji okulda öğetmendir.

Matsunaga Tomoya;

Nijiiro days Matsunaga Tomoya ile ilgili görsel sonucu

O bir playboydur, tamamen alaycı ve sert görünüme sahip bir tip olarak. Çok kız etrafında dolanır. O, ona karşı hisleri var olduğunu anlar ve zaman zaman Mari ile takılır. Daha sonra kardeşi ve sonra ona bu duyguları itiraf eder. O çok koruyucu biri. Nozomi adlı bir kız kardeşi vardır.

Naoe Tsuyoshi;

Nijiiro days Naoe Tsuyoshi ile ilgili görsel sonucu

O bir otaku atmosferindedir. O sınavlardan çalışkan olduğu için hep yüksek puanlar alır ve İngilizcesi iyi olduğundan o grubun zeki birisidir. O Cosplay seven bir kız arkadaşı, Yukiko vardır.

Mari Tsutsui;

İlgili resim

Anna onun tek arkadaşı, çünkü kaba olduğu bilinen bir kişi olarak Anna ile aşık olduğunu iddia ediyor. Ona genellikle Tomoya tarafından Spit Kadın denir. Onun âşık bir ağabeyi vardır. kardeşi evlendiğinde, Mari ona uzak, yanı sıra nefret erkekler olur. Ancak, daha sonra o yavaş yavaş Mattsun duygularını ileri geri başlar.

Anna Kobayakawa;

Nijiiro days Anna Kobayakawa ile ilgili görsel sonucu

O farklı bir sınıftadır ve kendisini seven Natsuki vardır. O genellikle sessiz ve kendi hızında şeyler yapar. Farklı part-time çalışan bir kız. O Noel olayından sonra Natsuki aşık ama şu an için bu konuda kapalı kalmaya karar verir.

Yukiko Asai;

İlgili resim

O Tsuyoshi'nin kız arkadaşı. O bir otaku ve Cosplay seviyor. Ona yakın olan insanlara ad vermeyi seviyor. Yukirin diğer karakterlerden farklı bir okula gidiyor, bu yüzden birlikte vakit geçirebilir, böylece o sık sık Tsuyoshi ve arkadaşları ile bir tatil düzenliyor.

Nozomi Matsunaga;

İlgili resim

O Tomoya kız kardeşi olur. Nozomi akıllı ve Keiichi aksine, yemeği kötü olsa da iyi huylu olduğunu bilmek gerekir. taşındıktan sonra o, Keiichi çok hoşlanıyor. Keiichi terbiyesizce ne zaman onu yerine üzgün olduğunu soruyor, Nozomi sonra Keiichi'yi ilginç bulup ona aşık olur. Daha sonra aynı liseye katılır.

Seslendirenler:

Hashiba Natsuki-Matsuoka Yoshitsugu

Katakura Keiichi-Shimazaki Nobunaga

Matsunaga Tomoya-Eguchi Takuya

Naoe Tsuyoshi-Uchiyama Kouki

Asai Yukiko-Ishigami Shizuka

Chiba-Toda Megumi

Imagawa-Sugita Tomokazu

Katakura Yuuji-???

Kobayakawa Anna-Tsuda Minami

Matsunaga Nozomi-Kayano Ai

Ono Aya-Oomori Nichika

Sanada Taizou-Hamazoe Shinya

Satomi-Kaida Yuuko

Tsutsui Mari-Uchiyama Yumi

Tsutsui Masaomi-Yamaguchi Kappei

Not: Animenin ilk bölümünü izlerken 13:10 dakikalık olduğu için ne ara bittiğinin farkına varamıyorsunuz doğal olarak. Lakin dürüst olmak gerekirse oldukça gülmeyi sağlayan sahneler barınıyor, bu animenin yürüyüp yürümeyeceğini bilemedim fakat, şahsen olaylar ve sahneler yerinde gözüküyor. Bölümleri çabuk biten anime olduğunu düşünüyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları