Ni no Kuni Animesinin Yeni Tanıtım Videosu
Video, 23 Ağustos'ta vizyona girecek filmin tema şarkısını barındırıyor.

Warner Bros. Japan ve Level 5'in ortak çalışması olan Ni no Kuni anime filminin resmi websitesi çarşamba günü film için yeni bir tanıtım videosu yayımlamaya başladı. Video filmin tema şarkısı olan Keina Suda'dan "MOIL"i barındırıyor. Webistesi aynı zamanda film için yeni bir ana görsel yayımladı.

Bu yaz vizyona girecek olan orijinal filmin konusu:

Lise öğrencisi Yuu ve arkadaşı Haru çocukluk arkadaşları Kotona'yı ilgilendiren bir olaya dahil olurlar ve bunun soncunda Ni no Kuni(İkinci Ülke/Yurt) arasında kendi dünyalarına benzeyen ama farklı bir dünya arasında gidip gelmek zorunda bırakır. Gerçek dünya ve Ni no Kuni, Kotona'nın hayatı tehlikeye girince üçlünün Ni no Kuni'de vermesi gereken büyük karar ne?

Yapımcı Akihiro Hino (Inazuma Eleven) proje planı ve senaryoyu da üstlenecek. Yönetici yapımcı ise Hiroyoshi Koiwai (live-action Gintama, Rurouni Kenshin). Oyunun yönetmeni Yoshiyuki Momose (Mimi wo Sumaseba, The Legend of the Galactic Heroes karakter tasarımı) film için geri dönüyor. Ve Hayao Miyazaki'nin uzun süredir iş birlikçisi olan  Joe Hisashi (Kaguya-hime no Monogatari, (Nausicaä of the Valley of the Wind, Mononoke Hime, Spirited Away) müzikleri besteleyecek. Stüdyo OLM (Pokémon, Inazuma Eleven serisi) animasyonlardan sorumlu ve dağıtım Warmer Bros. Japan tarafından yapılacak.

Ana karakter Yuu Kento Yamazaki(live-action Death Note'dan L, live-action Orange'dan Kakeru Naruse) tarafından seslendirilecek. Yuu sürekli sınıf birincisi olan bir dahi ve tekerlekli sandalye kullanmakta. Çocukluk arkadaşı olan Kotona'dan hisslerini başarılı bir şekilde gizliyor. Ve en iyi arkadaşı olan Haru Kotona ile birlikte.

Yuu'nun en yakın arkadaşı Haru(yukarıdaki resimde solda) Haru, basketbol takımının en iyisi ve okul çapında popüler. Kotona(yukarıdaki resimde sağda) ise Yuu'nun çocukluk arkadaşı saf, masum ve herkes tarafında sevilen iyi kalpli bir lise öğrencisi.

Level-5 Ni no Kuni: Shikkoku no Madōshi oyununu 2010 yılında Nintendo DS platformuna ve bir oyununu da Japonya'daki telefonlara çıkardıktan sonra Japonya için 2011 yılında fantezi RPG türündeki oyunları olan Ni no Kuni: Wrath of the ite Witch'i Playstation 3 kullanıcılarının beğenisine sundu. Ardındansa Namco Bandai Games 2013 yılında Ni no Kuni: Wrath of the White Witch'i Japonya dışındaki ülkeler için yayınladı. 


Resmi Websitesi

Kaynak: AnimeNewsNetwork

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları