NHK World Maiko-san Chi no Makanai-san Animesini Şubat 2021'de Yayınlayacak
Anime, Aiko Koyama'nın Kyoto geyşa merkezindeki aşçılıktan bahseden mangasından uyarlanıyor.

Image

NHK World resmi Facebook sayfası yaptığı açıklamada, Şubat 2021'de Aiko Koyama'nın Maiko-san Chi no Makanai-san (Makanai in the Maiko Lodge) mangasının anime uyarlamasının çıkacağını duyurdu. Duyuruda animenin seri şeklinde olacağı belirtildi.

Ayrıca, NHK websitesinde bir tanıtım videosu da yayımlamakta.

Manganın hikayesi Kyoto'nun "hanamachi" geyşa mahallesinde geçiyor. Burada, geyşalar gece geç saatlerde çalışmalarını bitirdikten sonra, ertesi güne hazırlanmak için gece bir locada dinleniyorlar. Hikaye, ortaokulu bitirdikten ve evden ayrıldıktan sonra Kyoto'daki bir geyşa merkezinde aşçı olarak çalışan bir Aomori yerlisi olan Kiyo'yu konu alıyor.  Ayrıca, Sumire adında bir maiko ve çırak geyşa olan arkadaşı var.

Koyama, mangayı Aralık 2016'da Shogakukan's Weekly Shonen Sunday dergisinde başlattı. Shogakukan, manganın 14. cildini 10 Temmuz'da yayımlamıştı.

Manga, bu yılın Ocak ayında düzenlenen 65. Shogakukan Manga Awards'da Best Shōnen Manga ödülünü kazanmıştı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları