Netflix Yapımı Live-Action Cowboy Bebop Serisinden İlk Görüntüler Yayınlandı
Netflix pazartesi günü yaptığı açıklamada, Sunrise'ın Cowboy Bebop adlı animesinin live-action uyarlamasının 19 Kasım'da prömiyer yapacağını duyurdu.

Şirket, canlandırdıkları karakterlerin rolündeki oyuncuların fotoğraflarını da paylaştı: John Cho SpikeMustafa Shakir Jet ve Daniella Pineda Faye rolündedir.

Netflix Cowboy Bebop'ı şu şekilde özetlemektedir:

 

COWBOY BEBOP, geçmiş yaşamlarından kaçıp kurtulmaya çalışan, “kovboylar” olarak da bilinen üç ödül avcısını konu alan aksiyon dolu bir uzay Western serisidir. Farklı oldukları kadar ölümcül olan Spike Spiegel (John Cho), Jet Black (Mustafa Shakir) ve Faye Valentine (Daniella Pineda) güneş sistemindeki en tehlikeli suçluları uygun fiyata avlamaya hazır derme çatma, huysuz bir ekibin üyeleridir. Ancak, geçmişleri onlara yetişinceye kadar bu itiş kakışın içinden sıyrılabilmek adına yapabildikleri kavga ve dalgaya vurmaktan fazlası değildir.

 

Çok sevilen anime serisi COWBOY BEBOP'ın baş yapımcıları arasında André NemecJeff PinknerMidnight Radio'dan Josh Appelbaum ve Scott RosenbergTomorrow Studios'dan Marty Adelstein ve Becky ClementsMakoto AsanumaSunrise Inc.den Shin Sasaki ve Masayuki OzakiTim CoddingtonTetsu FujimuraMichael KatlemanMatthew Weinberg ve Christopher Yost yer almaktadır. Nemec serinin işleyişinden sorumludur. Orijinal anime serisinin yönetmeni Shinichirō Watanabe live-action serisinin danışmanlığını yapmkata ve Yoko Kanno kompozitörlüğe devam etmektedir. Seri aynı zamanda Alex Hassell ve Elena Satine gibi değerli oyunculara da ev sahipliği yapmaktadır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları