Netflix'in Dragon's Dogma Animesine Fragman Geldi
RPG video oyunu, anime oluyor.

Anime 7 bölümden oluşacak.

Netflix, aynı isimle CAPCOM'un RPG video oyun serisine dayanan Sublimation'ın Dragon's Dogma animesi için fragman yayınladı. Anime yedi bölümden oluşacak ve herbir bölüme yedi ölümcül günahtan birinin adı verilecek. 

Netflix aynı zamanda yeni bir ana görsel ve yedi fotoğraf servis etti. Fotoğraflarda kahramanlar Ethan ve Hannah'ın yolculuğu yer alıyor.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Anime, 17 Eylül'de dünya çapında yalnızca Netflix'te yayınlanacak.

Shin'ya Sugai (009 Re:Cyborg, Walking Meat) Sublimation'da animeyi yönetiyor. Netflix'in Taiki Sakurai (Cannon Busters)'ı animenin yapımcısı. CAPCOM'un Hiroyuki Kobayashi'si (Devil May Cry, Sengoku Basara - Samurai Kings'in gözetmeni) ve Rockman.EXE: Hikari to Yami no Program'ın prodüksiyon komitesinde ve Resident Evil: Damnation'ın prodüksiyon denetiminde olan Takashi Kitahara ortak yapımcılar. Kurasumi Sunayama (Yowamushi Pedal, Cardfight!! Vanguard) kodlamayı yazıyor. Iku Nishimura (Ghost in the Shell Arise ve Eden of the East'in animasyon yönetmeni) karakterleri tasarlıyor.

Netflix animenin hikayesini şöyle özetliyor:

Hikaye, kalbini çalan bir ejderhadan intikam almak isteyen bir adamın yolculuğunu anlatıyor. Adam 'Arisen' olarak hayata döndürülür. İnsanların yedi ölümcül günahını temsil eden iblislerin meydan okuduğu bu adam hakkında enfes kesici bir aksiyon macera. 

CAPCOM'un orijinal Dragon's Dogma oyunu Mayıs 2012'de Xbox 360 ve PlayStation 3 için sürüldü ve The Dragon's Dogma: Dark Arisen olarak genişletilmiş ve geliştirilmiş sürüm de 2013 Nisan'da PS3 ve Xbox 360'a geldi. PC versiyonu uluslararası olarak Ocak 2016'da piyasaya sürüldü. Dragon's Dogma: Dark Arisen'in PS4 ve Xbox One sürümü, Ekim 2017'de Batı ve Japonya'daki yerini aldı ve Japonya'da PC sürümüne eşlik etti. Oyun, Nisan 2019'da bir Switch'te de yerini aldı. Dragon's Dogma Online, Ağustos 2015'te Japonya'da PS3, PS4 ve PC'de piyasaya sürüldü ve geçen Aralık ayında hizmete son verdi. Yumiya Tashiro, Ocak 2017'de çevrimiçi oyunun Dragon's Dogma Revives manga uyarlamasını başlattı.


kaynak: ann

ig : omerispanlar

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları