Netflix, 5 Yeni Anime Serisini Açıkladı
Küresel yayıncı ayrıca, Japon animelerinin şirketin en iyi içerik kategorilerinden biri hâline geldiğini gösteren bazı verileri de paylaştı.

Netflix, Japon animelerine devam ediyor.

Netflix, hâlihazırda üzerinde çalışılan 11 anime projesine ek olarak 5 yeni animeye ilişkin planlarını açıkladı. Projelerin açıklandığı Netflix Anime Festivali 2020 adındaki fan etkinliğinin canlı yayınında, aynı zamanda Japon animelerinin nasıl Netflix'in en kâr getiren kategorilerinden biri olduğunu gösteren veriler de paylaşıldı. 

Netflix, geçtiğimiz yıl dünya çapında 100 milyondan fazla hanenin en az bir anime başlığı izlemeyi seçtiğini ve bunun da yıllık bazda yüzde 50 büyümeyi temsil ettiğini söyledi. Ayrıca anime isimlerinin 2020'de yaklaşık 100 ülkede Netflix'in top 10 listelerinde yer aldığı belirtildi.

Netflix'in anime baş yapımcısı Taiki Sakurai “Tokyo'daki yaratıcı ekibin kuruluşunun üzerinden henüz 4 yıl gibi kısa bir zaman geçmişken Netflix, anime erişimini ve animenin genel kitlesini genişletti," diyerek ekledi: "Dünyanın dört bir yanındaki hayranlar için anime programımızı genişletmek için kendimize meydan okumaktan şimdi her zamankinden daha fazla heyecan duyuyoruz."

Netflix'in ilk animesi Blame! prömiyerini 2016'da yapmıştı. O zamandan bu yana yayıncı, 10 Japon anime stüdyosuyla prodüksiyon ortaklığı yaptı. Buna eş zamanlı olarak Netflix'in Japonya'daki ofisi de genişledi. 

Netflix'in gündemindeki 5 yeni anime projesi ise şöyle:

Rilakkuma’s Theme Park Adventure

Rilakkuma’s Theme Park Adventure

"Rilakkuma ve Kaoru"nun başarısından sonra stop-motion animasyon Rilakkuma'nın yeni serisi geliyor. Seride  Rilakkuma, Korilakkuma, Kiiroitori ve Kaoru'nun kapanmak üzere olan bir eğlence parkında oynamaya gittiklerinde meydana gelen olaylar ve görüşmelerle aktif bir gününü anlatılıyor. Yönetmen: Masahito Kobayashi  Yazan: Takashi Sumita ve Makoto Ueda, Europe Kikaku.  Stüdyo: dwarf studios, TYO Inc.  Yapım: San-X Co. Kast: Mikako Tabe (Kaoru)

Thermae Romae Novae

Thermae Romae Novae

Mari Yamazaki'nin popüler mangası günümüzde yeni bir şekilde hayata döndürüldü. (“Novae” Latincede yeni demektir.). Mangaya dayanan animede, Yamazaki'nin yarattığı yeni bölümler de ayrıca görülecek. Bu komedide, Roma İmparatorluğunda bir hamam tasarımcısı olan Lucius, kazayla günümüz Japonyasına düşer ve burada Japon hamam kültürünü öğrenir.

Orijinal manga: Mari Yamazaki  Yapım: NAZ.

High-Rise Invasion

High-Rise Invasion

Tsuina Miura (Ajin) ve Takahiro Oba (Box!) mangasına dayanan seride, yere ulaşmayan yüksek binalarda geçen öngörülemeyen ve korkutucu bir hayatta kalma hikâyesi anlatılıyor. Ana karakter Yuri, bu mantıksız dünyayı yok etmek ve "maske" takan düşmanı öldürmek için hayatta kalmaya karar verir, ama nasıl? Original Hikâye: Tsuina Miura. Manga: Takahiro Oba. Yönetmen: Masahiro Takata. Seri Kompozisyonu: Toko Machida. Karakter Tasarımı, Animasyon Yönetmeni: Yoichi Ueda. Müzik: tatsuo, Yoichi Sakai. Yapım: ZERO-G. Kast: Haruka Shiraishi, Shiki Aoki, Akira Sekine, Junya Enoki, Yuichiro Umehara.

Thus Spoke Kishibe Rohan

Thus Spoke Kishibe Rohan

Bu seri, JoJo's Bizarre Adventure: Diamond is Unbreakable'daki manga sanatçısı karakter Kishibe Rohan'ın manga için malzeme toplamak için gittiği bir yerde gördüklerini ve duyduklarını içeren dört garip bölümden oluşuyor.

Hikâye: Hirohiko Araki, Shueisha Jump Comics. Yönetmen: Toshiyuki Kato. Karakter Tasarımı: Shunichi Ishimoto. Yapım: david production. Kast: Takahiro Sakurai.

The Way of the Househusband

The Way of the Househusband

En kötü yakuza Tatsu, yeraltı dünyasında bir efsanedir. Yakuza dünyasını ardında bırakıp tam zamanlı bir ev erkeğine dönüşür.

Hikâye: Kousuke Oono. Yönetmen: Chiaki Kon (Nodame Cantabile, Pretty Guardian Sailor Moon Eternal the Movie.) Seri Kompozisyonu: Susumu Yamakawa. Yapım Stüdyosu: J.C.STAFF. Kast: Kenjiro Tsuda.

Kaynak

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları