Nekopara Oyunu Mangaya Uyarlanıyor
Tam-U Nekopara oyunun manga uyarlaması olacağını " Dengeki G" dergisinde yayınladı.

NEKO WORKs'in resmi Twitter hesabı Cumartesi günü Tam-U'nun Kadokawa'nın Dengeki G'nin Comic dergisinde NEKOPARA oyununun bir manga uyarlaması olacağını duyurdu.

Sekai Projesi Ocak ayında NEKO WORK'lara ve Sayori'nin NEKOPARA yetişkinlere yönelik görsel romanına dayanan OVA'yı yaratmak için bir Kickstarter kampanyasına ev sahipliği yaptı. Kampanya, Mart ayında, toplam 1.049.552 ABD doları tutarında bir "Slacker Backer" kampanyası sonrasında sona erdi.

Sekai Project  Nekopara görsel romanın'ın ilk cildini Aralık 2014 yılında,0.cildini Ağustos 2015 yılında,ikinci cildini Kasım 2016 yılında  bilgisayar oyunu olarak  Steam'de yayınlamıştı. Sekai Project ilk oyunu  yetişkinlere yönelik bir şekilde sansürsüz versiyonunu yayınlamıştı. NEKO WORKs bu sene  26 Mayıs'ta 3.cildi Japonya'da yayınlamıştı ayırca aynı günde oyununu ingilizce olarak Steam'de  yayınladı.

Merhaba Ben Alper Kocaeli üniverstesinde bilgisayar programcılığı okuyorum, 19 yaşındayım ,anime izlemek,incelemek,manga okumak,cosplay etkinlikleri hobilerimdir tanıştığımıza memnun oldum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları