Natsume Yuujinchou Anime Filminin Uzun Fragmanı Yayınlandı
Film orjinal içeriğiyle 29 Eylül'da Japonya'da vizyona girecek.

Aniplex, Yuki Midorikawa'nın Natsume Yūjin-Chō adlı mangasının filmi, Natsume Yūjin-Chō: Utsusemi ni Musubu'nun uzun fragmanını cuma günü yayınlamaya başladı. Video Uru'nun tema şarkısı "remember"ı tanıtıyor. (Not: Aniplex'in yayınladığı video sadece Japonya'da görülebilmekte, aşağıdaki linkten uzun fragmanı izleyebilirsiniz)

Anime 29 Eylül'de Japonya'da yayınlanacak. Film her zamanki kardo üyelerine ek olarak; Natsume'nin tanıştığı genç bir adam olan Rio Tsumura, Kengo Kora , Rio'nun annesi Sumi Shimamoto tarafından canlandırılırken, Natsume'nin ilk okul arkadaşı Daisuke Yūki rolünde Ayumu Murase'yi görüyoruz. Viking comedy duo üyeleri Eiji Kotōge, adını geri almaya gelmiş bir yōkai olan Monmonbō'yu, Mizuki Nishimura ise Natsume'nin defterini almayı planlayan altı kollu Roppon-ude'yi oynuyor.

Filmin orijinal hikayesi Midorikawa tarafından denetleniyor. Anime'nin beşinci ve altıncı sezonlarının animasyonun üstlenen stüdyo Shuka film için geri dönüyör. Yardımcı yönetmen yine Takahiro Ōmori ancak yönetmen koltuğunda bu sefer Hideki Ito oturacak. Sadayuki Murai kompozisyon, Tatsuo Yamada yōkai tasarımları ve Makoto Yoshimori müzikleri yapmak için geri dönüyor.

Midorikawa'nın orijinal mangası ve anime serileri, küçüklüğünden beri yōkaiları görebilen bir çocuk olan, Natsume'nin etrafında gelşiyor. Ne yazık ki insanlar ondan çekinip sakınıyor ve yōkai ile arasının da iyi olduğu söylenemez. Bir gün büyükannesinden ona kalan Yūjin-Chō'yu (Arkadaşlık Defteri) buluyor. Defter büyükannesinin yōkai ile yaptığı anlaşmalarla dolu. Natsume birbiri adına beliren yōkailara yardım etmeye çalışır.

Natsume Yūjin-Chō Roku Nisan 2017'de başlayıp 11 bölüm yayınladı. Crunchyroll bölümleri eş zamanlı olarak yayınladı. Anime'nin Eylül ve Ekim'de yayınlanan DVD'leri 2 yeni OVA'yı barındırıyor. OVA'lar ve animenin son 5 sezonunu Crunchyroll'da mevcut.

Kaynak: AnimeNewsNetwork

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları