Narutonun filminin fragmanı şimdi ingilizce dublajlı
Viz Media Baruto: Naruto Filmi'nin fragmanını ingilizce dublajlı olarak yayınladı.

Viz Media Narutonun yaklaşan yeni filmi için ingilizce dublajlı bir fragman yayınladı. Viz Media filmi  Kuzey Amerika'da 28 Mart günü DVD ve Blu-ray şeklinde yayınlayacak.

Bu Video Sadece Amerika Birleşik Devletleri Ve Kanada'da İzlenebilir. Yani izlerken vpn kullanın :)

 İngilizce dublajda rol alanlar;

Amanda C. Miller & Boruto

Cherami Leigh & Sarada

Robbie Daymond & Mitsuki

Film, Ağustos 2015'te Japonya'da gösterime girdi ve film Japonya'daki tüm zamanların en çok kazanç sağlayan Naruto filmidir. Viz Media filmi Ekim 2015 tarihinde Kanada'da ve Amerika Birleşik Devletleri'nde yayınladı. Viz Media filmin konusunu şöyle anlatıyor;

Ünlü ninja olan Naruto Uzumaki, Gizli Yaprak Köyü'nü Yedinci Hokage olarak korurken, sıkıntılı oğlu Boruto, babasının onunla ilgilenmesini engelleyecek sorumluluklarına kızgınlık duyuyor.  Bunu gören Sasuke, Boruto'yu kanadının altına alırken, Sasuke'nin tek kızı Sarada, bir gün Hokage olmayı hayal ediyor. Yedinci Hokage olarak Naruto ile Gizli Yaprak Köyü, köyden ve müttefik köylerinden yeni shinobi yetiştirmek için Chunin Sınavlarına ev sahipliği yapmayı planlıyor. Bu sınava katılanlar arasında Sasuke'nin kızı Sarada, Mitsuki ve olağanüstü derecede yetenekli, ancak gizemli bir shinobi var ve tabii ki de  Boruto yani Naruto'nun yetenekli ama aceleci oğlu.  Bu arada, başka bir boyutta görevde olan Sasuke, yaklaşmakta olan bir tehlike hakkında uyarıda bulunmak için önce Naruto'nun yanına gidiyor. Etraflarında kötü bir aura olan Momoshiki ve Kinshiki ortaya çıkıyor ve Naruto'ya suikast yapmaya kalkışıyor.


Boruto Nisan ayında TV Tokyo'da galası yapılacak olan Boruto: Naruto Next Generation başlıklı yeni bir televizyon anime dizisinde yer alacak.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları