Naoshi Arakawa'nın 'Farewell, My Dear Cramer' Mangasının, Film ve TV Anime Uyarlamaları Açıklandı
'Farewell, My Dear Cramer' Mangasının, Film ve TV anime uyarlamaları resmi olarak açıklandı.

Farewell, My Dear Cramer

Amazon Japonya, Kodansha's Monthly Shonen Dergisi'nin  Ekim sayısının listesinde, Naoshi Arakawa's Farewell, My Dear Cramer (Sayonara Watashi no Cramer) mangasının bir film uyarlaması ve TV anime uyarlaması aldığını belirtti. Dergi resmi olarak 4 Eylül'de yayına çıkıyor.

Kodansha Comics mangayı Japonca versiyonuyla eşzamanlı olarak dijital ortamda yayınlıyor ve ayrıca mangayı basılı olarak yayımlamayı da planlıyor. Şirket manganın konusunu böyle açıklıyor:

Image

Sumire Suo'nun ortaokul yılları boyunca  konuşulacak futbol başarısı olmadığı halde genç kanat oyuncusu garip bir teklif alıyor. Suo'nun rakibi Midori Soshizaki, Suo'nun asla "yalnız oynamasına" asla izin vermeyeceğine dair söz verdiği için onu lisede aynı takıma katılmaya davet ediyor. Bu ciddi bir teklif ama asıl soru  Suo'nun onu kabul edip etmeyeceği. Böylece perde, muazzam bir şekilde bireysel futbol oynayan kişiliklerin toplandığı bir hikayeye açılıyor!

Arakawa mangayı Mayıs 2016'da başlattı. Kodansha manganın 12. cildini 17 Haziran'da Japonya'da yayımladı.

Arakawa daha önce 2010 yılında kızların futboluyla ilgili iki ciltlik Futbol mangası olan Sayonara'yı çizmişti. Manga, ortaokullu bir kadın kahramanı içeriyordu.

Arakawa'nın Your Lie in April mangası, Ekim 2014'te prömiyeri yapılan 22 bölümlük bir TV animesine ilham oldu ve  Aniplex of America, diziyi ev videosunda yayınladı. Manga aynı zamanda Eylül 2016'da vizyona giren bir aksiyon live-action filmine daha ilham oldu. Kodansha Comics, orijinal mangayı İngilizce olarak yayınladı.

Kaynak : ANN

Anilist = https://anilist.co/user/MehmetCelep/animelist Osu! = https://osu.ppy.sh/users/15275585 League of Legends = https://tr.op.gg/summoner/userName=Hz+Thresh Discord = Hz Mehmet Celep#7476

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları