Nami yo Kiitekure TV Animesi 2020 İlkbahar Sezonunda Yayına Başlıyor
Nami yo Kiitekure (Wave, Listen to Me!); Blade of the Immortal'ın mangakası Hiroaki Samura'nın; radyo talk-showunu konu alan eğlenceli mangasından uyarlanıyor.

          Wave, Listen to Me!


Hiroaki Samura'nın (Blade of the Immortal), Nami yo Kiite Kure (Wave, Listen to Me!) mangasından uyarlanan animenin resmi internet sitesi bugün;  oyuncu kadrosu ve tema şarkılarına ait bilgilerinin yanısıra MRS (Moraiwayama Radyo İstasyonu) ekibini içeren ikinci bir görsel yayınladı.  Sunrise stüdyosu prodüksiyonu olan anime, Nisan 2020'den itibaren MBS ve TBS televizyon kanallarında yayınlanmaya başlayacak. Açılış ve kapanış temalarında ise tacica ve Harumi'nin performanslarını izleyeceğiz.

         Wave, Listen to Me!


Açılış teması 'aranami'yi seslendiren tacica, mangaka Hiroaki Samura'nın çalışmalarını çok sevdiklerini ve Nami yo Kiitekure için besteledikleri şarkının animeye çok uygun olduğunu düşündüklerini söyledi. Ayrıca kapanış teması 'Pride'ı seslendiren Harumi, sempatik ana karakter Minare Koda ile kendini özdeşleştirdiğini dile getirdi.


Prodüksiyon Ekibi:

  • Stüdyo: Sunrise
  • Yönetmen: Tatsuma Minamikawa (Fairy Tail Movie: Dragon Cry, Persona 5 the Animation)
  • Senaryo: Shouji Yonemura (Fairy Tail serisi, Kiseijuu: Sei no Kakuritsu)
  • Karakter Tasarımı: Takumi Yokota (Mitsuboshi Colors, Pupipo!)
  • Ses Yönetmeni: Tsuyoshi Takahashi (Shinmai Maou no Testament)
  • Müzik: Motoyoshi Iwasaki (Sora no Otoshimono)
  • Renk tasarımı: Hironori Noji (Kishuku Gakkou no Juliet)
  • Sanat Yönetmeni: Hirofumi Sakagami (Kono Yo no Hate de Koi wo Utau Shoujo YU-NO)
  • Görüntü Yönetmeni: Mayuko Koike (Kimi no Suizou wo Tabetai)
  • Kurgu: Yoshiaki Kimura (Utawarerumono: Itsuwari no Kamen)


ÖZET

Olayın yaşandığı yer Sapporo, Hokkaido. Kahramanımız Minare Koda, kırık kalbinin kederini, bir gece içerken tanıştığı radyo istasyonu çalışanına anlatır. Ertesi gün, zavallı serzenişlerinin ses kaydı MRS radyosunun canlı yayınındadır. Minare öfke içinde radyo istasyonunda soluğu alır fakat MRS'nin müdürü tarafından aldatılarak bir canlı yayında doğaçlama olarak içini dökmeye ikna olur.  Sadece bir kayıtla, Minare'nin hayatının birçok eksantrik yönü, radyo dünyasının derinliklerine doğru çekilmeye başlar.

Soldan sağ Minare Koda: Riho Sugiyama, Kanetsugu Matō: Shinshū Fuji, Shinji Oki: Koki Uchiyama, Mizuho Nanba: Manaka Iwami, Katsumi Kureko: Kazuhiro Yamaji, Madoka Chishiro: Sayaka Ohara

                                                   

Nami yo Kiitekure Fragmanı

Hiroaki Samura; komedi, romantik, seinen türündeki serisini, Mugen no Juunin (Blade of the Immortal) samuray mangasını bitirdikten yaklaşık 1,5 yıl sonra Temmuz 2014'te çizmeye başladı. Kodansha manganın altıncı cildini geçtiğimiz Mart'ta yayınlamıştı. Ayrıca Crunchyroll, mangayı Mart 2018'den bu yana Japonca sürümüyle aynı anda İngilizce olarak yayınlıyor.


Kaynak: Crunchyroll, ANN

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları