Nahoko Uehashi'nin Shika no Ō Adlı Roman Serisi Anime Oluyor
Kadokawa Bunko roman serisinin Twitter hesabı, Nahoko Uehashi'nin (Moribito, The Beast Player Erin) Shika no Ō (The Deer King) adlı fantezi roman serisinin bir animeye uyarlanacağını açıkladı.

Kadokawa ilk olarak Eylül 2014'te iki ciltlik romanı yayınladı ve ardından Haziran ve Temmuz 2017'de dört ciltlik seriyi yayınladı. Romanların, 1,5 milyondan fazla kopyası bulunmaktadır.

ÖZET

Roman, kendi toprakları için büyük bir imparatorluğa karşı savaşmak üzere bekleyen, ölmeyi dahi göze almış bir grup askerin başı olan Van'ın hayatını izlemektedir. Ancak Van, ölmek yerine köle olarak esir alınır ve bir tuz madenine hapsedilir. Bir gece, bir grup garip köpek tuz madenine saldırır ve gizemli bir hastalık patlak verir. Saldırı sırasında Van kaçma fırsatını yakalar ve genç bir kızla tanışır. Tıp bilimcisi Hossal hayatını bir çare aramak üzere tehlikeye atar. Doktorlar, bu hastalıktan kurtulmuş gibi görünen bir baba ve çocuğu da incelemeye başlar. Roman, zalim bir kadere karşı savaşanların birbirleriyle kesişen hikayelerini ve bağlarını anlatmaktadır.

Roman, Japan Booksellers' Ödülü'nü kazanmıştır ve 2015 yılında dördüncü "Japonya Tıbbi Roman Ödülü" nü kazanmıştır.


Ayrıca Kadokawa, 2015 yılındaki başarısını anmak üzere roman için bir tanıtım videosunu yayınlamıştır:

Nahoko Uehashi'nin Moribito ve The Beast Player Erin adlı roman serilerinin her ikisi de TV animeye uyarlanmıştır. Moribito ayrıca bir live-action serisine de uyarlanmıştır. Scholastic, İngilizce olarak Moribito'nun ilk iki cildini yayınlamıştır. Nahoko Uehashi, 2014 yılında Hans Christian Andersen Yazar Ödülü'nü kazanmıştır.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları