My Teen Romantic Comedy SNAFU Animesinin 3. Sezonu 9 Temmuz'da Başlıyor
Wataru Watari'nin My Youth Romantic Comedy Is Wrong, As I Expected (Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru.) light novel serisinin anime uyarlamasının üçüncü sezonu My Teen Romantic Comedy SNAFU Climax (Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru. Kan) için yeni bir tanıtım videosu yayınladı.

PV:

Site ayrıca yeni bir görsel yayınladı:

Anime 9 Temmuz'da MBS, TBS ve Amazon Prime Video'dan, 11 Temmuz'da BS-TBS'den, 15 Temmuz'da CBC'den ve 21 Temmuz'da SBS'den prömiyer yapacaktır.


Sezon ertelenmeden önce 9 Nisan günü gece 1:58'de (yani 10 Nisan) TBS'de yayınlanması planlanmıştı. Yeni sezonun yerine, ikinci sezon olan My Teen Romantic Comedy SNAFU TOO!nun 9 Nisan'da Japonya'daki Amazon Prime Video'da yayınlanmaya başlamıştır. Şov, hikayenin sonunu kapsayacaktır.

Sentai Filmworks, seriyi Asya dışında piyasaya sürmek için lisanslamıştır. HIDIVE, ertelenmeden önce 10 Nisan'da seriyi yayınlamaya başlayacaktı. Sentai Filmworks ayrıca animasyonu home video'dan yayınlamayı planlamaktadır.

Önceki Sezondan Geri Dönen Oyuncular:

  • Takuya Eguchi - Hachiman Hikigaya
  • Saori Hayami - Yukino Yukinoshita
  • Nao Tōyama - Yui Yuigahama
  • Ayane Sakura - Iroha Isshiki

Kei Oikawa (Hinamatsuri, Outbreak Company) 2. sezonda olduğu gibi yeni sezonun yönetmenliğini studio feel'den yapacaktır. Keiichirō Ōchi (Hinamatsuri, The Quintessential Quintuplets), yine senarist olarak devam etmektedir. Yuichi Tanaka (A Certain Magical Index, A Certain Scientific Railgun) de yine karakter tasarımcısı olarak geri dönmüştür. Saori Hayami ve Nao Tōyama ED şarkısı olan "Diamond no Jundo"yu (Purity of a Diamond) seslendirmektedir.


Romanlar daha önce Crunchyroll aracılığıyla yayınlanan My Teen Romantic Comedy SNAFU ve My Teen Romantic Comedy SNAFU TOO! adlı 2 anime sezonuna ilham vermiştir. Sentai Filmworks, her iki sezonu Kuzey Amerika'daki home video'da lisanslamış ve yayınlamıştır. Sentai Filmworks, hem birinci hem de ikinci sezonu bu yıl piyasaya sürecek ve yeni bir home video olarak yayınlayacaktır.

Yen Press, roman serisini ve 2015 yılındaki İngilizce yayın için Naomichi Io'nun My Youth Romantic Comedy Is Wrong, As I Expected @ comic manga uyarlamasını lisanslamıştır. Yen Press, hikayeyi şu şekilde anlatmaktadır:

Hachiman Hikigaya kötümser bir tiptir. "Gençliğin" acizlik olduğuna inanmaktadır - bir enayi oyunu, başarısızlık ve ikiyüzlülükle dokunmuş bir yanılsama. Ancak, bu görüşlerini konu edinen bir ödev yazdığında, hayatlarını problemleri olan öğrencilere yardım etmeye adamış bir organizasyon olan Service Club'da çalışmaya mahkum edilmiştir! Peki kötümser Hachiman iyimserlik gerektiren bir işle nasıl başa çıkacak?


Watari, orijinal light novel serisine Ponkan8'in ilüstrasyonlarıyla 2011 yılında Japonya'da başlamıştır. Serinin son arc'ı, Eylül 2017'de yayınlanan 12. ciltle başlamıştır. 14. ve son cilt 19 Kasım'da piyasaya sürülmüştür.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları