My Hero Academia'nın 3 Ağustos'ta Prömiyer Yapacak Anime Filminin Adı Belli Oldu
Film, orman eğitimi sırasındaki arc'ta, dev insan yapımı yüzen şehir üzerinde gerçekleşir.

AnimeJapan 2018'de bir sahne gösterisinde, My Hero Academia'nın anime filminin 3 Ağustos'ta Japonya'da prömiyer yapacağını açıkladı. Filmin adı My Hero Academia THE MOVIE: Futari no Hero (My Hero Academia The Movie: The Two Heroes). Ayrıca, karakter tasarımcısı Yoshihiko Umakoshi tarafından  film için yeni bir görsel yayınlandı.

Film, "I Island" adlı dev bir insan yapımı yüzen şehirde  geçmektedir.Ayrıca, film All-Might'ın "genç günlerini" gösterecek.

Orijinal manga yaratıcısı Kōhei Horikoshi, karakter tasarımlarını da yapacak . Geri dönen çalışanlar arasında BONES'ten Kenji Nagasaki, senaryo yazarı Yousuke Kuroda, karakter tasarımcısı Yoshihiko Umakoshi ve besteci Yuki Hayashi yer alıyor. TOHO filmi dağıtacak.

Film, karakterlerin daha önce açığa çıkarılmamış geçmişini gösterecek ve aynı zamanda Sınıf A'nın karakterlerini de içerecektir.

Mangaya dayanan TV animesinin 3.sezonu 7 Nisan'da başlayacak.Funimation 3. sezonun İngilizce dublajını animenin Japonya'da yayınlanacağı gün içerisinde yayınlayacak. Crunchyroll ve Hulu, diziyi İngilizce altyazılı olarak yayınlayacak. Serinin ilk altı bölümü, eşzamanlı dublajlarla birlikte satışa sunulacak. Sezon 25 bölüm ile kayıtlıdır.

Horikoshi, Temmuz 2014'te Haftalık Shonen Jump'ta süper kahraman manga serisini başlattı ve Shueisha, 2 Şubat'ta 17 ciltden oluşan derlemeni  yayınladı. 18. cilt, 4 Nisan'da yayınlanacak. Manga, baskıda 13 milyondan fazla kopyaya sahip. Viz Media, Mangayı Haftalık Shonen Jump dergisinde dijital olarak yayınlıyor.

Kaynak: https://www.animenewsnetwork.com/news/2018-03-25/my-hero-academia-anime-film-reveals-title-story-august-3-premiere/.129389

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları