My Hero Academia Animesinin 4. Sezonunun İlk Tanıtım Videosu Yayınlandı
Yeni sezon Ekim'de prömiyer yapacak.

My Hero Academia TV animesinin resmi web sitesi Cumartesi günü 4. sezon için ilk tanıtım videosunu yayınladı. Jump Festa 19. etkinliğinde fragman yayınlandı. Yeni sezon 2019’da YTV’de, NTV’de ve diğer kanallarda prömiyer yapacak.Videoda 00: 31'deki metinde "Lütfen ... Birisi ..." yazıyor.

Image

Daha önce çıkan görselde “Senin kahramanın olacağım!” yazıyordu.

Image

Animenin 13 bölümlük ilk sezonu Nisan 2016'da prömiyer yapmıştı. 25 bölümlük ikinci sezonu, 2017 Nisan ayında başladı. 25 bölümden oluşan üçüncü sezon, 7 Nisan'da prömiyer yapmıştı. Funimation, 3. sezonu İngilizce dublajlı, Crunchyroll ve Hulu, İngilizce altyazılı olarak yayınladı.

3. Sezonun ekibinde , animeyi BONES'te yöneten Kenji Nagasaki, senaryo yazarı Yousuke Kuroda, karakter tasarımcısı Yoshihiko Umakoshi (Hitomi Odashima'nın yardımlarıyla) ve besteci Yuki Hayashi bulunuyordu.

Horikoshi, 2014 yılının Temmuz ayında Shueisha'nın Weekly Shonen Jump dergisinde orijinal manga serisini piyasaya sundu. Shueisha manganın 21. cildini 4 Aralık'ta yayınladı. 2017'de manganın 13. ve 14. ciltlerini kapsayan bir ova yayınlandı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları