My Hero Academia Anime Filminin Karakterlerinin Görselleri Yayınlandı
3 Ağustos'ta prömiyer yapacak olan film, resmi web sitesinden yeni görsel yayınladı.

My Hero Academia THE MOVIE: Futari no Hero (My Hero Academia the Movie: The Two Heroes)filminin resmi web sitesi Pazartesi günü film için yeni bir görsel yayınladı. Görselde filmin ana karakterlerinden Melissa ve Devitt bulunuyor.

Mirai Shida, Deku'nun Ada'da buluştuğu tuhaf bir kız olan Melissa'yı ve Katsuhisa Namase, All Might'ın genç günlerinde arkadaşı olan Melissa'nın babası Devitt'i seslendirecek. Devitt, kahraman destek öğeleri yapan bir bilim adamıdır.

Film 3 Ağustos'ta Japonya'da prömiyer yapacak.

Film, "I Island" adlı dev insan yapımı yüzen hareketli bir şehir üzerinde geçecektir. Ayrıca, film All Might'ın "genç günlerini" gösterecek.

Orijinal manga yaratıcısı Kōhei Horikoshi, karakter tasarımlarını da yapacak . Geri dönen çalışanlar arasında BONES'ten Kenji Nagasaki, senaryo yazarı Yousuke Kuroda, karakter tasarımcısı Yoshihiko Umakoshi ve besteci Yuki Hayashi yer alıyor. TOHO filmi dağıtacak.

Kaynak: https://www.animenewsnetwork.com/daily-briefs/2018-05-27/my-hero-academia-film-visual-shows-original-characters/.132093

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları