My Hero Academia 3. Sezon Galası Nisan Ayında Yapılacak
Bu pazar günü önümüzdeki Nisan ayında My Hero Academia 3. Sezon Galasının, "My Hero Academia: U.A. School [Heroes' Cultural] Festival" etkinliği ile yapılacağı açıklandı.

Tabi etkinlik için animenin karakter tasarımcısı Yoshihiko Umakoshi tarafından bir de görsel yayınlandı.

My Hero Academia

3. Sezon gösterimi Cumartesi öğleden sonra 5:30 zaman diliminde halen 2. sezon yayınını yapmakta olan YTV, NTV ve diğer 27 kanal tarafından gerçekleştirilecek.

Yeni sezon, Kōhei Horikoshi’nin orijinal mangasındaki ormanda geçen okul gezisini konu alan kısmından devam edecek. Animenin yapımını Funimation yapmaya devam edecek.

2. sezonun galası 1 Nisanda Crunchyroll ve  Hulu üzerinden Japonca ve İngilizce altyazılı olarak yapılmıştı. FunanimationNow ayrıca İngilizce seslendirmeli olarak da yayınlamıştı. Animenin ilk 13 bölümlük sezon galası ise Nisan 2016 yılında yapılmıştı.

Final Exam

Horikoshi’nin süper kahraman mangası temmuz 2014 yılından beri WeeklyShonen Jump dergisinde yayınlanmaktadır. Ayrıca Shueisha firması tamamlanan 16. cildi 2 Kasımda yayınladı. Orijinal anime manganın 13. Ve 14. ciltlerinden derlenmiştir. Viz Media mangayı halen Weekly Shonen Jump dergisinde hem dijital olarak hemde baskılı olarak yayınlamaktadır.

Kaynak: https://www.animenewsnetwork.com

1983 yılında İstanbul'da yarışa katıldım. Başlangıçta, geleceğimin o zaman farkında olmadan TRT'nin sabah kuşağındaki animelerle şekilleneceğinden haberdar değildim. Kanıma işleyen bu anlatım tarzı ve dünyalar hala devam etmekte olan maceramın bir parçası. Zevkler ve renkler tartışılmaz olsa da, fikrimce anime izlememiş birisi daha hiç birşey izlememiştir. to be continued..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları