Müjdeli Haber Sonunda Geldi: 20. Yılında Bleach Geri Dönüyor!
Dokuz yıllık uzun bir bekleyişin ardından, manganın final arkıyla Bleach animesi 2021'de ekranlarda..

21-24 Mart tarihleri arasında gerçekleşmesi planlanan Anime Japan 2020 etkinliğinin, 'Bleach 20. Yıldönümü Projesi ve Tite Kubo'nun Yeni Çalışması' başlıklı bir sahne sunumuna ev sahipliği yapacağını haberini daha önce duyurmuştuk. Ve merakla beklenen projeden hayranlarının akıllarını uçuran büyük haber geldi: Bleach geri dönüyor. Manganın 55-74 cildi 'Thousand Year Blood War' final arkını kapsayacak animenin 2021 yılında yayınlanması planlanıyor.  

Ayrıca sunumun başlığında belirtilen Tite Kubo'nun merak uyandıran yeni çalışmasının da kesinleşen detayları paylaşıldı. Kubo'nun, 2018 yılında yayınladığı 'Burn the Witch' one-shot mangası Haftalık Shounen Jump'ta serileştirilerek, animeye uyarlanacak.

Anime Japan 2020 etkinliğinde yapılan duyuru; seslendirme oyuncuları Masakazu Morita (Ichigo Kurosaki), Fumiko Orikasa (Rukia Kuchiki), Ryotaro Okiayu (Byakuya Kuchiki), aynı zamanda Haftalık Shonen Jump Genel Yayın Yönetmeni  Hiroyuki Nakano ve  America Zarigani komedi ikilisi üyesi Yoshiyuki Hirai katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Bleach 2021

Kubo'nun Weekly Shonen Jump'ta 2001 senesinde yayınlamaya başladığı Bleach mangası, Ağustos 2016'da sonlanmıştı. Shueisha Japonya'da yeni bölümleri yayınlarken, Viz Media mangayı ABD'de internet üzerinden ingilizce olarak yayınlıyordu.  Tüm zamanların en çok satan mangaları arasında yer alan Bleach'in, dünya çapında 120 milyondan fazla kopyası bulunuyor.  Animesinin sonlandığı 2012 yılından bu yana uzun bir bekleyiş olsa da, umarız beklediğimize değer.

                                                    


Kaynak: Crunchyroll, ANN

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları