Muhyo to Rouji no Mahouritsu Soudan Jimusho'nun İkinci Sezonu Duyuruldu
İlk sezon Ağustos 2018'de yayımlanmıştı.

Pazartesi günü, Yoshiyuki Nishi'nin komedi süpernatural mangasının Muhyo to Rouji no Daimahouritsu'nun özel etkinliğinde ikinci sezonu duyurlu. Daranimaru Goryou, sihir kanunlarının uygulayacısı, rolünde Yuusuke Kobayashi (Arslan Senki) kadroya katılacak.

Serinin konusu;

İstenmeyen ruhlar mı musallat oldu? Göndermek, yollamak ya da sonsuza kadar yakmak zorunda olduğunuz bir hayalet mi var? Eğer cevabınız evet ise, Büyülü Adalet'te uzman olan Muhyo ve Roji'ye ihtiyacınız var. Kötü ruhlara adalet getirmek onların uzmanlık alanıdır.rn

Orijinal manga 2004-2008 tarihlerinde Shueisha'nın Haftalık Shonen Jump dergisinde yayımlandı. Shueisha, 18 ciltten oluşan manganın 10 ciltten oluşan karton kapak kitap (bunko) şeklinde serileştirmesini ihmal etmedi. Viz Media, 18 ciltten oluşan mangayı hem baskı hem dijital olarak Kuzey Amerika'da satışa çıkardı. Nishi , Lycanthrope Bōken Hoken (Lycanthrope Adventure Insurance) isimli mangasını Ekim 2016'da yine Shueisha'nın Young dergisinde yayımladı. Bu seri, Shueisha'nın Tonari no Young Jump websitesine Eylül ayında taşındı. Shueisha, manganın ikinci cildini de Eylül ayında yayımladı. 

Nishi, Mamono Kanteishi Babiro (Monster Appraiser Babiro) mangası Shueisha'nın Jump Next!! dergisinde 2014 yılında yayımlamaya başladı ama serileştirilmesine 2017'de son verildi. Nishi'nin Bokke-san mangası da Haftalık Shonen Jump'ta 2008-2009 aralığında basılmıştı.


Kaynak: MyAnimeList

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları