Muhyo to Roji no Mahōritsu Sōdan Jimusho Yaz Animesi Olacak
Ayrıca 2004-2008 mangasının devamı bu ilkhabar Shonen Jump+'da yayımlanmaya başlayacak.

Shueisha'nın Haftalık Shonen Jump dergisinin 16. sayısında Yoshiyuki Nishi'nin Muhyo to Roji no Mahōritsu Sōdan Jimusho (Muhyo & Roji's Bureau of Supernatural Investigation) mangasının bu yaz anime edileceği duyuruldu. Anime yapım SKY PerfecTV! ve Animax'ta yayınlanacak.

Image

Manga, Büyülü Hukuk Okulu'ndan mezun olan en genç uzman Toru Muhyo'yu ve onun asistanı Jiro Kusano'yu konu edinir. İkili, doğaüstü olayları araştırır ve adaletin yavaşça yerini bulmasını sağlarlar. 

Ayrıca bu ilkbahar, manganın devam serisi Shueisha'nın Shonen Jump+ manga websitesinde ve mobil uygulamasında yayımlanacak.  Devam serisi, ilk manganın devamı olarak karşımıza çıkacak ve Muhyo'yu biraz daha büyümüş göreceğiz; devam serisinde Muhyo ve arkadaşları anlatılacak. 

Manganın animeye uyarlanabileceğini ilk kez Ocak ayında aşağıdaki görselle Mainichi Shimbun'un Mantan Web'i açıklamıştı, lakin kesinlik söz konusu değildi.

Image

Orijinal manga 2004-2008 tarihlerinde Shueisha'nın Haftalık Shonen Jump dergisinde yayımlandı. Shueisha, 18 ciltten oluşan manganın 10 ciltten oluşan karton kapak kitap (bunko) şeklinde serileştirmesini ihmal etmedi. Viz Media, 18 ciltten oluşan mangayı hem baskı hem dijital olarak Kuzey Amerika'da satışa çıkardı. 

Nishi , Lycanthrope Bōken Hoken (Lycanthrope Adventure Insurance) isimli mangasını Ekim 2016'da yine Shueisha'nın Young dergisinde yayımladı. Bu seri, Shueisha'nın Tonari no Young Jump websitesine Eylül ayında taşındı. Shueisha, manganın ikinci cildini de Eylül ayında yayımladı. 

Nishi, Mamono Kanteishi Babiro (Monster Appraiser Babiro) mangası Shueisha'nın Jump Next!! dergisinde 2014 yılında yayımlamaya başladı ama serileştirilmesine geçtiğimiz yıl son verildi. Nishi'nin Bokke-san mangası da Haftalık Shonen Jump'ta 2008-2009 aralığında basılmıştı.

Mangasının animeye uyarlanacağını duyan Nishi, güzel bir tebrik görseli de çizmeyi ihmal etmedi.

kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları