Mudazumo Naki Kaikaku Mangası 2 Senelik Aradan Sonra Geri Geliyor!
Manganın yeni sezonu Amerikan Başkanı Trump'ı konu alıyor.

Hideki Ohwada 2 senelik aradan sonra Mudazumo Naki Kaikaku mangasına geri dönüş yapıyor! Manga Japonya'yı bir krizden kurtarmaya çalışan kızı konu alıyor.

Takeshobo dergisinde yazan açıklamaya göre bu ünlü kızımız yeni sezonda Japonya'yı krizden kurtarmak için ''kuzeydeki bir ülkenin'' diktatörü olan Trump ile kapışacak.

Ohwada 2015'de mangaya yeni bir sezon geleceğini açıklamış daha sonra manga bir anda araya girmişti.

Politik parodi mangası günümüz politikacılarının kararlarını mahjong oynayarak verdiği bir zamanda geçiyor. Ana karakterimiz Japonya'nın 89. Başbakanı Junchirou Koizumi'nin değiştirilmiş bir versiyonu. Karakterimiz manga boyunca bir çok ünlü politikacı ile kapışıyor.

Ohwada mangasını Kindai Mahjong Original Dergisinde yayınlamış, başlarda belli bir zaman aralığında çıkmayan seri daha sonra aylık çıkmaya başlamıştı. Takeshobo serinin 16. cildini Ekim 2015'de okuyucularına sunmuştu. 

Manga üç bölümlük bir anime serisine ilham kaynağı olmuş. Serinin ilk bölümü Youtube'da ve Nico Nico Douga'da Aralık 2009'da yayınlanmış, kalan iki bölümü Şubat 2010'da DVD olarak çıkmıştır.

Ohwada Shippu no Hayato Shotoku Baizou Densetsu!! adında bir mangayı Weekly Morning dergisinde Ocak 2016'da yayınlamaya başlamış fakat daha sonra seri Haziran ayında bir anda sona ermiştir.

Image

Image

Amacı olan bir tembel. Amacına ulaşmak için üşenmekten hiç çekinmez!

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları