Monster Strike, Yeni Bir 3DCG Anime Filmi Oluyor
Filmin konusu Tokyo'nun ikiye bölünmesinin asıl hikayesi olacak.

XFlag'ın çıkardığı Monster Strike, Ekim ayında Monster Strike: Sora no Kanata (Beyond the Sky) adıyla bir anime filmi olacağını duyurdu.

                               Image

Ana görselin üstünde yazan kesitte ise "O gün, Tokyo göğe yükseldi." yazıyor.

Anime, orijinal karakterlerle asıl hikayeyi anlatacak. Hikaye, 13 öncesinde Tokyo'nun bir parçasının aniden ana karadan kopması ve göğe doğru yükselmesini konu alıyor. Ve Tokyo ikiye ayrıldıktan sonra ana karada kalan Tokyo'ya "Yeni Tokyo" göğe yükselen parçasına ise "Eski Tokyo" denilmeye başlıyor. İki Tokyo arasında iletişim ve ulaşım uzun zamanlar boyunca imkansız kalmıştır. Ve bir gün genç bir kız, Eski Tokyo'nun tekrardan yere düşeceğini anlar. Bu nedenle insanlığı bu denli büyük bir krizden kurtarmak için iki parça arasındaki tehlikeli yola koyulur. 

Hiroshi Nishikiori (A Certain Magical Index both seasons and film, Azumanga Daioh, Trinity Seven) animeyi CG Studio (Orange)'da yönetmekedir. Üretiminden XFlag, satışından da Warner Brothers sorumludur. 

30 Haziran'da anime için görevlendirilmiş ekip tarafından film hakkında daha fazla bilgi paylaşılacaktır.

                            Image

Sosyal ağ servisi mixi, 2013'te Monster Srike oyununu Japonya'daki iOS ve Android cihazlar için yayınladı. XFlag, 3014'te oyunun İngilizce versiyonunu Kuzey Amerika'da piyasaya çıkarsa da Ağustos 2017'de oyun piyasadan çıkarıldı. Oyun 2014 yılında Taivan ve Kore'de çıkış yaptı ve şuan dünya çapında 35 milyondan fazla oyuncuya sahip. mixi, 2015'te oyunu Nintendo portalında da yayımladı.

                                             Image

İlk 52 bölümlük anime serisi de Ekim 2015'te çıkmıştı ve Crunchyroll'da da İngilizce altyazılı yayınlamıştı. Serinin ikinci sezonunun birinci partı Nisan 2017'de çıkmıştı ve Eylüle kadar da devam etmişti. İkinci partı Monster Strike the Anime: The Fading Cosmos da Ekimde çıkış ve 13 bölümden oluşmuştu. 

                                                 Image

Animenin ilk filmi Monster Strike the Movie de 2016 Aralık'ta çıkmıştı. 


Kaynak: ann


Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları