Monster Strike The Movie: Lucifer Zetsubō no Yoake Filmi İçin Ana Tanıtım Videosu Yayınlandı
Monster Strike The Movie: Lucifer Zetsubō no Yoake (Lucifer Dawn of Despair) filminin resmi web sitesi ve Twitter hesabı Çarşamba günü Masayoshi Ōishi'nin filmin tema şarkısı olan "Eiyū no Uta" (Heroes' Song)'yı seslendirdiği bir tanıtım videosu yayınladı.

40 yaşındaki şarkıcı ve söz yazarı Masayoshi Ōishi, Kemono Friends, Monthly Girls 'Nozaki-kun, Cop Craft için bestelediği tema şarkıları ile tanınmaktadır. 2019 yılında Monster Strike web anime serisi için tema ve ek şarkıları bestelemeye başlamıştır. 20 Mayıs 2020'de yayınlanan double A-side "Sekai ga Kimi o Hitsuyou to Suru Toki ga Kitanda / Eiyu no Uta" adlı beşinci single'ı da bu şarkılardan biridir.

Monster Strike THE MOVIE: Lucifer - Dawn of Despair'ın Haziran 2020'de Japonya'da yayınlanması planlanıyordu ancak devam etmekte olan COVID-19 salgını nedeniyle Kasım ayına ertelenmiştir. Teatral sürümü yerine, filmin iki bölümden oluşan versiyonunun online ön gösterimleri 13 ve 14 Haziran'da Monster Strike'ın resmi YouTube kanalında yapılacaktır. İlk bölüm 13 Haziran saat 19: 00'da (JST), ikinci bölüm ertesi gün saat 19: 00'da yayınlanacaktır.

crunchyroll.com

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları