Monster Hunter Oyunları 2019'da Özel 3D Animasyonlar ile Geliyor
Pure Imagination Studios'dan Monster Hunter:Legends of the Guild'i yazar, Joshua Fine anlatıyor.

CAPCOM, Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Monster Hunter oyun serisini temel alan özel 3D animasyonlu Monster Hunter: Legends of the Guild oyununu duyurdu.  Şirket, Pure Imagination Studios ile işbirliği yapıyor ve gelecek yıl için özel olarak hazırlanıyor. Joshua Fine (Ultimate Spider-Man) özel yazıyor.

Eğlence endüstrisi haberleri dergisi Variety özel olarak şunları açıkladı:

Monster Hunter: Legends of the Guild , kendisi için bir isim yapmak isteyen genç bir canavar avcısına odaklanacak. Köyünün doğrudan bir Yaşlı Ejderhanın yolunda olduğunu anladığı korkunç bir keşifle karşılaşır, bu da evi olan köy için baş döndürücü bir hasar ve tahribata neden olabilir.

Image

Monster Hunter oyun serileri 2004 yılında giriş yaptı ve 5 Mart itibariyle toplamda 48 milyondan fazla kopya sattı. Monster Hunter: World serisinin son sürümü , 26 Ocak'ta PlayStation 4 ve Xbox One'da dünya çapında lanse edildi ve ilk üç gününde dünya çapında 5 milyon kopya (dijital satış dahil) ile yeni bir marka rekoru kırdı. Oyun dünya çapında 8 milyondan fazla kopya çıkardı. Oyun 9 Ağustos'ta PC için piyasada olacak.

Alman film yapım şirketi Constantin Film'in yönetim kurulu başkanı Martin Moszkowicz, Mayıs 2017'de oyun serisinin Hollywood'un canlı aksiyon filmi uyarlamasını yaptığı doğruladı. Paul W.S. Anderson (Resident Evil filmleri) Monster Hunter filmini yönetiyor ve Impact Pictures'ın yapımcı ortağı Jeremy Bolt yapımcılığı üstleniyor.

Monster Hunter Hikayeleri oyunu, Ekim 2016'da Monster Hunter Hikayeleri RIDE ON animesine ilham kaynağı oldu.   Crunchyroll, seriyi ingilizce altyazılı olarak yayınladı ve Funimation ise ingilizce dublajlı olarak seyirciye sundu. 

Kaynak:ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları