Mononoke Mangası, Final Arc'a Başlıyor
Manga, orijinal animenin "Bakeneko" arc'ını takip edecek.

Tokuma Shoten'nin aylık Comic Zenon dergisi Yaeko Ninagawa'nın Mononoke mangasının final arc'ını 24 Mart'ta yayımlayacağını duyurdu. Manganın adı Mononoke: Bakeneko.

Image

2007 yapımlı Mononoke animesi, Ayakashi - Samurai Horror Tales animesindekiilaç satıcısının "Bakeneko" (Goblin Cat) arc'ının spinoff hikayesini işler. Mononoke animesi, 5 arc içerir ve son hikaye "Bakeneko." ismindedir ve Ayakashi hikayesi ile ilişkilidir.

Ninagawa'nın orijinal Mononoke manga adaptasyonu (resmi yukarıda), Square Enix tarafından 2008'de iki cilt olarak basıldı, ayrıca Mononoke animesinin "Bakeneko" arc'ını takip etti. Comic Zenon, Mononoke: Bakeneko mangasının tamamen yeni bir seri mi yoksa orijinal manganın yeniden çizimi mi olacağını henüz açıklamadı. Dergi şu şekilde bir not paylaştı: "Mononoke 'Bakeneko' ile başladı ve  'Bakeneko.' ile son bulacak."

Ninagawa, Square Enix yerine Tokuma Shoten tarafından yayınlanan diğer dört anime arc için manga uyarlamaları çizmeye devam etti. Tokuma Shoten, en son arc olan Mononoke: Nopperabō'ı (Faceless Monster) geçen Kasım ayında bir araya getiren derleme de yayımladı. 

The orijinal Mononoke anime Crunchyroll, CONtv, TubiTV ve Viewster'da yayınlandı. New Video Group seriyi DVD olarak 2015'te Kuzey Amerika'da yayınladı. 

Henüz mangasını okumamış ve animeyi merak edenler Mononoke yazımızı okuyabilirler. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları