Mononoke Animesi 2023'te Sahne Oyunu Olacak Yeni Bir Film Ele Aldı
Yönetmen Kenji Nakamura ve Seslendirme sanatçısı Takahiro Sakurai filme geri döndü.

Mononoke animesinin 15. yıldönümünü kutlayan bir canlı yayın Cumartesi günü Anime´nin 2023'te bir filmi çekeceğini açıkladı. Duyuru, filmin tamamen yeni bir çalışma olacağını belirtti.




Kenji Nakamura, Twin Engine'de prodüksiyon ve filmi yönetecek. Takahiro Sakurai, İlaç Satıcısını(Kusuriuri) seslendirmek için geliyor. 

Yukarıdaki video ayrıca, bir topluluk fon kampanyası ve bir sahne oyunu da dahil olmak üzere, 15. yıldönümünü anmak için diğer projelerin ön izlemesini barındırıyor. Topluluk fonlaması kampanyası 24 Haziran'da başlayacak. Bir başka projede, her biri fanlaşmalı gösterim için bir görsel oluşturan 12 sanatçı yer alacak. Yaeko Ninagawa  aşağıda bulunan  animenin manga uyarlamasını çizdi.

Mononoke animesi 2007'de ilk gösterimini yaptı ve 12 bölüm yayınlandı. Seri,  Ayakashi - Samurai Horror Tales animesinin bir yan ürünü. Spesifik olarak, "Bakeneko" (Goblin Kedisi) arcından olan ilaç satıcısını (Kusuriuri) takip eder. Mononoke animesinin 5 beş arc´ı mevcut, animenin sonuncu parçası  "Bakeneko" isimli bir hikaye olarak yer alıyor. 

Kenji Nakamura, Toei Animation'da televizyon animesini yönetti ve Takashi Hashimoto karakterleri tasarladı ve baş animasyon yönetmeni olarak görev yaptı. Yasuharu Takanashi müziği besteledi.

Anime, Crunchyroll ve diğer yayın birimlerinde yayınlanıyor. New Video Group, 2014 yılında Kuzey Amerika'da DVD'deki diziyi yayınladı.

I’m not afraid of death. I’m an old physicist. I’m afraid of time.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları