Mob Psycho 100 Serisine Tamamen Yeni Bir OVA Geliyor
Serinin yapımında görev alan Bones OVA'dan da sorumlu olacak.

ONE'nın yazdığı Mob Psycho 100'ın anime uyarlamasının resmi websitesi pazartesi günü seriye tamamen yeni bir OVA'nın geleceğini duyurdu. ONE animenin orijinal koseptini hazırlayacak. OVA'nın 7 Temmuz'da yapılacak olan bir etkinikte yayımlanması planlanıyor. (Not. OVA'nın geleceğini açıklayan duyuru 1 Nisan şakası değil.)

Bones'dan Yuzuru Tachikawa OVA'yı yönetmek için geri dönecek.

OVA'nın "Mob Psycho 100 II Psycho Helmet-kyō no Tsudoi Special Event Natsu" etkinliğinde 7 Temmuz'da gösterimi yapılacak. Mob Psycho 100 II'nin kadrosundan Setsuo Ito, Takahiro Sakurai ve Takanori Hoshino'nun yanı sıra tema şarkısını söyleyen sajou no hana'da etkinliğe katılacak.

Animenin konusu:

Kageyama Shigeo (Mob) psişik güçlere sahip 8. sınıf öğrencisidir. Genç yaşından itibaren doğaüstü güçlerini pek çok alanda sergileme fırsatı bulsa da bu özelliklerinin insanlar tarafından hoş karşılanmadığını görünce güçlerini giderek içinde saklamaya başlar. Artık tek arzusu, sınıfındaki Tsubomi adlı kızla arkadaşlık kurmak ve psişik güçlerini nasıl kullanacağını öğütleyen "rehberi"yle birlikte hayattaki amacını keşfetmektir.

Kaynak: AnimeNewsNetwork

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları