Mob Psycho 100 Animesi'nin 2. Sezonu Ocak'ta
Yapımın 2016'da yayınlanan ilk sezonunda görev alan ekip yeni sezon için dönüyor.

BONES'un ONE'nin Mob Psycho 100 mangasından uyarladığı TV animesinin 2. sezonu için yeni bir görsel paylaşıldı. Görselde 2. sezonun Ocak 2019'da başlayacağı bilgisi de yer alıyor. 

Image

Mart ayında yapılan Mob Psycho 100 Reigen: Shirarezaru Kiseki Reinōryokusha (The Miraculous Unknown Psychic) etkinliğinde animenin 2. sezonunun geleceği duyurulmuştu. Yönetmen Yuzuru Tachikawa bu etkinlikte BONES'in ekipte herhangi bir değişiklik yapmayacağını da söylemişti. 

ONE'nin orijinal mangasından adapte edilen animenin ilk sezonu Japonya'da Temmuz 2016'da yayınlanırken Crunchyroll da aynı zamanda alt yazılı yayınlara başlamıştı. Funimation da İngilizce seslendirme seçeneğiyle animeyi Aralık 2016'da yayınlamaya başlamıştı. 

Henüz yapımı izlememiş olanlar için hikaye şöyle: 

Kageyama Shigeo (nam-ı diğer Mob) psişik güçlere sahip 8. sınıf öğrencisidir. Genç yaşından itibaren doğaüstü güçlerini pek çok alanda sergileme fırsatı bulsa da bu özelliklerinin insanlar tarafından hoş karşılanmadığını görünce güçlerini giderek içinde saklamaya başlar. Artık tek arzusu, sınıfındaki Tsubomi adlı kızla arkadaşlık kurmak ve psişik güçlerini nasıl kullanacağını öğütleyen "rehberi"yle birlikte hayattaki amacını keşfetmektir.


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları